Γνωστή Ελληνίδα ντιζάινερ καταγγέλλει:»Ήρθε στο κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπάει στον τοίχο»… (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 12/06/2019 22:20
Γνωστή Ελληνίδα ντιζάινερ καταγγέλλει:"Ήρθε στο κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπάει στον τοίχο"...  (βίντεο)

Κακοποιήθηκε και δη στο σπίτι της, στο Κολωνάκι.  Θύτης, ένας άντρας, κατά 18 χρόνια μικρότερό της. Ο 39χρονος, δε, είναι πρώην συμμαθητής του γιου της. Ο δράστης φαίνεται να είχε εμμονή μαζί της. Tην πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες για να υποκύψει στον έρωτά του, αλλά εκείνη τον απέρριπτε.

Ο λόγος για την πασίγνωστη σχεδιάστρια Μπίλι Τζόε, που ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο μετακόμισε.

Η ντιζάινερ βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε τη δραματική της εμπειρία. «Ήθελα να τον βοηθήσω με έναν μητρικό τρόπο, σαν φίλος του γιου μου που ήταν. Εκείνος όμως είχε ένα πλατωνικά ερωτικό συναίσθημα για εμένα… Ήθελε να παντρευτούμε, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Είχα να κάνω με ένα άτομο με δύο πρόσωπα… Αποφάσισα να μετακομίσω και του είπα ότι θα φύγω, αλλά θα μείνουμε φίλοι, τίποτα παραπάνω…», είπε και πρόσθεσε, υπεισερχόμενη σε λεπτομέρειες:

«Άρχισε να φωνάζει πώς θα με σκοτώσει, πήρε ένα σίδερο και έσπασε την πόρτα. Ήρθε στο κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπάει στον τοίχο. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, ήμουν σε άμυνα… Πήρε μια βαλίτσα με πράγματα και άρχισε να με χτυπάει μ’ αυτή στο πρόσωπο και στο σώμα… Μετά το συμβάν ειδοποίησα την αστυνομία, γιατί μετά από αυτό σηκώθηκε κι έφυγε. Έτρεχε πάρα πολύ το αίμα, δεν ξέρω πώς έγινε… Δεν θέλω το κακό του…»., εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT