Δέσποινα Καμπούρη: «Αν τις ζηλεύετε παθολογικά να πάτε σε ψυχίατρο. Αλλά αν τις σκοτώσετε, να σας συμβεί ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο»

Δημοσιεύθηκε: 2 Αυγούστου 2021 17:15
Δέσποινα Καμπούρη: «Αν τις ζηλεύετε παθολογικά να πάτε σε ψυχίατρο. Αλλά αν τις σκοτώσετε, να σας συμβεί ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο»

Η Δέσποινα Καμπούρη πήρε θέση και τοποθετήθηκε για τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας. Μετά και από το τελευταίο περιστατικό στη Δάφνη, πολλοί είναι οι επώνυμοι που μίλησαν έξω από τα δόντια.

Δέσποινα Καμπούρη: «Αν τις ζηλεύετε παθολογικά να πάτε σε ψυχίατρο. Αλλά αν τις σκοτώσετε, να σας συμβεί ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο».

«Περίεργες και δυσοίωνες σκέψεις σήμερα. Από τη μια πονώ για τις γυναίκες που χάνονται τόσο άδικα κι από την άλλη ευχαριστώ τον Θεό που αγαπήθηκα από κάποιον που σέβεται και αγαπάει τις γυναίκες. Τρέμω στην ιδέα ότι οι κόρες μου μπορεί να πέσουν στα χέρια ενός ψυχοπαθή, ενός μισογύνη.

Γυναικοκτονίες… Κάθε λίγο και μια καινούργια. Η Καρολάιν, η Γαρυφαλιά, σήμερα η κοπέλα από τη Δάφνη. Να τις αγαπάτε τις γυναίκες σας ρε. Αν δεν τις θέλετε πια, να τις χωρίσετε. Αν σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, να τις εγκαταλείψετε.

Αν τις ζηλεύετε παθολογικά να πάτε σε ψυχίατρο. Αλλά αν τις σκοτώσετε, να σας συμβεί ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο. Οι γυναίκες θα έπρεπε να αγαπιούνται, να προστατεύονται. Όχι να σκοτώνονται από συζύγους/συντρόφους/εραστές. Είναι πραγματικά λυπηρό να συμβαίνει αυτό. Και πονάει πολύ».

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;