Δέσποινα Μοίρου: «Δεν ευθυνόταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την απομάκρυνση μου»

15 Μαΐου 2022 12:20

Η Δέσποινα Mοίρου παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και θέλησε να αντιστρέψει τα όσα είπε πριν από λίγες ημέρες σχετικά με την συνεργασία της με τον Θανάση Ευθυμιάδη.

Η ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Οpen και την Ελένη Τσολάκη είχε υπονοήσει ότι ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρισκόταν πίσω από την απομάκρυνση της από την σειρά που πρωταγωνιστούσαν.

Τώρα η Δέσποινα μοίρου θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση ο Θανάσης Ευθυμιάδης με τα όσα ακούστηκαν

“Ενημερώθηκα και εγώ και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ότι δεν ήταν εκείνος ο άνθρωπος που με είχε βγάλει από το Αρχιπέλαγος. Ο συντελεστής που με είχε ενημερώσει τότε ότι ο Ευθυμιάδης ζητάει να φύγει από τη σειρά», δεν ήταν τελικά αυτός. Χθες, λοιπόν, είχα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θανάση για αρκετή ώρα».

Θεωρώ τεράστια διαβολή όλο αυτό και μάλιστα το πιο τραγικό είναι ότι εγώ για 15 χρόνια, από τότε που έγινε η σειρά αυτή, νόμιζα ότι φταίει ο Θανάσης. Ο άνθρωπος της παραγωγής μού είχε πει, «Δέσποινα πρέπει να σε βγάλουμε γιατί δεν σε θέλει ο Ευθυμιάδης». Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, λίγο πριν φύγει από τη ζωή προσφάτως ενημέρωσε ότι δεν ήταν ο Ευθυμιάδης η αιτία αλλά κάποιος άλλος.

Για 15 χρόνια υπήρχε μια παρεξήγηση ενώ τον ρόλο του κακού δεν είχε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αλλά κάποιος άλλος».