Δέσποινα Βανδή: Αποκάλεσε τον Γιάννη Πλούταρχο «συμπέθερο» μετά τη γνωριμία των παιδιών τους

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 17:32

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλεσε τον Γιάννη Πλούταρχο «συμπέθερο» μετά τη γνωριμία των παιδιών τους

Ο Γιάννης Πλούταρχος είχε την τιμητική του στο χθεσινό επεισόδιο του Chart Show, μιας και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας για τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της τελευταίας εικοσαετίας.

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής μουσικής σκηνής ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου και τραγούδησε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του. Αργότερα, κάθισε και στον καναπέ της Δέσποινας Βανδή για να μοιραστεί κάποιες από τις ιστορίες των τραγουδιών του.

Πριν αρχίσουν τη συζήτηση ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως είχε όρεξη για λίγη πλάκα με τον… «συμπέθερό» της.

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της, είχε καλεσμένο τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, ενώ στα παρασκήνια ήταν και η κόρη της Μελίνα. Η Δέσποινα σύστησε τα δύο παιδιά και αμέσως οι φήμες περί φλερτ είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να ισχύει τίποτα.

«Έκανες και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, οφείλω να το πώ από όπου να πάρει…».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει για την Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν αρκετά θυμωμένος, ξεπερνούσαν τα όρια»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανοιξε πρώτη φορά την καρδιά του και εξομολογήθηκε όλα όσα ζούσε τους τελευταίους μήνες ύστερα από την αποκάλυψη της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με το εάν ένιωσε κυνηγητό όλο αυτό το διάστημα που τα Μέσα Ενημέρωσης προσπαθούσαν να μάθουν αν τελικά έχει σχέση με την Δέσποινα Βανδή

Ενώ μοιάζεις να μη συμπαθείς το lifestyle βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης σου με τη Δέσποινα Βανδή. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει, κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια.

Ένιωσες κυνηγητό;

Δεν ένιωσα, υπήρχε.

Τώρα έχει σταματήσει;

Ναι, κάπως. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο.

Νιώθεις ότι ο έρωτας σε τροφοδοτεί;

Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα.