Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην οικογένειά της

22 Μαΐου 2022 12:00

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πως σύντομα η οικογένεια της θα αλλάξει ολοκληρωτικά.

Η τραγουδίστρια μου αποκάλυψε πως η κόρη της Μελίνα αποφάσισε να φύγει στο Λονδίνο για να σπουδάσει υποκριτική Και φυσικά η Δέσποινα Βανδή την στηρίζει σε κάθε απόφαση της.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη διαθέτει μία αρκετά καλή φωνή και μέσα από τα βίντεο της στο instagram μαζί με τη μητέρα της έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια.

Αρκετές φορές μάνα και κόρη έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των social media με τις αναρτήσεις τους κυρίως όταν οι δυο τους αποφασίζουν να τραγουδήσουν αγαπημένα τους κομμάτια.

Η Δέσποινα Βανδή στην συνέντευξη της ξεκαθάρισε πώς θα βρίσκεται δίπλα στην κόρη της σε ότι και αν αποφασίσει και βασικά για αλλαγή στην οικογένειά τους θα είναι μεγάλη αφού η κόρη της θα λείπει για αρκετούς μήνες

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρα της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της.

Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται, θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο.

Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική.

Της είπα: “Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις”

Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε.

Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες»

 

Πηγή: Εγώ