Δέσποινα Βανδή: Απόκτησε το ονειρεμένο κορμί της – σου δίνει τα απόλυτα fit tips

21 Μαΐου 2019 17:00

Έχοντας αφήσει πίσω-προ πολλού(υυ)- τα 40, η Δέσποινα Βανδή, μητέρα δύο παιδιών, έχει σώμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Ακόμα και εικοσάχρονες.
 Οι αναλογίες της και οι σμιλεμένοι μύες της δεν είναι μόνο δώρο από τη φύση -καλά, έχει και τρομερά γονίδια, δεν έχει τάση για πάχος- αλλά κυρίως αποτέλεσμα της σωστής διατροφής της. Επίσης, της άσκησης που ακολουθούσε από μικρή και με μεγαλύτερη συνέπεια ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Η Δέσποινα μισεί τη λέξη δίαιτα, αλλά προσέχει -σαν τι- τη διατροφή της. Στο μενού της περιλαμβάνονται πολύ συχνά γεύματα που συνδυάζουν πρωτεΐνη (ψάρι, κοτόπουλο, κρέας) και σαλάτα, ενώ για τα λιπαρά φαγητά ισχύει ο κανόνας της μικρής ποσότητας. Λίγα και καλά (αναγκαία γαρ, γιατί χρειάζονται και οι μικρές απολαύσεις και, ως γνωστόν, είναι και εξαιρετική μαγείρισσα).

Workout

Όσο για την άσκηση, αλλάζει, όμως η «σταθερή αξία» της είναι το πιλάτες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει 3-4 φορές την εβδομάδα, δηλώνει φανατική οπαδός του και το γιατί… φαίνεται. Aκόμα, της αρέσει η κυκλική προπόνηση και το trx, αλλά και το περπάτημα. Το πρόγραμμα της, όμως, περιλαμβάνει και βάρη,  σχοινάκι, αλλά και βόλτες με το ποδήλατο – το αγαπημένο της (μαζί με το πιλάτες).