Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφίες από την απόδρασή της στην Αντίπαρο

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 15:05

Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφίες από την απόδρασή της στην Αντίπαρο

O Βασίλης Μπισμπίκης έχει περιοδεία με την παράσταση, Αντιγόνη και βρέθηκε στην Βέροια, ενώ η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της με τους φίλους της.

Η τραγουδίστρια άφησε για λίγο την πάρω και βρέθηκε στην Αντίπαρο, απ΄ όπου και δημοσίευσε μαγικές εικόνες!

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάρο με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, τα παιδιά της και τους φίλους της και τώρα απολαμβάνει τις βόλτες της στην Αντίπαρο και μας έδωσε μία γεύση από τα γραφικά σοκάκια του νησιού!

Δέσποινα Βανδή: Στενό πρεσάρισμα για γκεστ εμφάνιση στο Αυτή η νύχτα μένει

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα ως ηθοποιός; Ένα σενάριο που ακούστηκε πάρα πολύ έντονα στις αρχές του καλοκαιριού, επιστρέφει ξανά τα τελευταία 24ωρα.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει κρύψει ότι είναι μία ανήσυχη καλλιτεχνική φύση. Και δεν θέλει να περιορίζεται αποκλειστικά σε ρόλο ερμηνεύτριας. Μπορεί να βρίσκεται στο top του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά θέλει να δοκιμάζεται και σε άλλους ρόλους, ειδικά στην τηλεόραση. Την είδαμε ως ηθοποιό στους Δύο Ξένους να ξελογιάζει τον Τόλη (Αλέξανδρος Ρήγας). Την απολαύσαμε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε σόου της TV. Την είδαμε και ως παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής στον Alpha. Πώς θα σας φαινόταν πάλι αν την βλέπαμε ως ηθοποιό έστω και για λίγες στιγμές στη φιλόδοξη σειρά του Alpha Αυτή η νύχτα μένει;

Το συγκεκριμένο σενάριο έπαιξε ξανά πριν από καιρό, αλλά φαινόταν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Αιτία της συγκεκριμένης φημολογίας, εκτός της ανήσυχης φύσης της Βανδή, ήταν και η συμμετοχή στο σίριαλ που ποντάρει πολλά πάνω του το κανάλι, του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη. Βέβαια, στις αρχικές επαφές που είχαν γίνει η τραγουδίστρια δεν έδειχνε και τόσο θετική να συμμετάσχει στη σειρά.

Κι ενώ το θέμα έδειχνε τελειωμένο, οι πληροφορίες μιλούν για νέα προσέγγιση από πλευρά καναλιού και παραγωγής. Συγκεκριμένα, το πρέσινγκ είναι έντονο προς τη Βανδή ελπίζοντας σε θετική απάντηση. Παραγωγή και κανάλι θεωρούν ότι η νέα σειρά ταιριάζει… ταμάμ στη Δέσποινα και θα μπορεί να κάνει γκεστ εμφάνιση. Πολλά γυρίσματα θα γίνουν και σε μπουζούκια αφού πολλοί πρωταγωνιστές έχουν ρόλο τραγουδιστή. Οπότε, εκείνη θα βρίσκεται στο… φυσικό περιβάλλον της.

Βέβαια, παρά τις πιέσεις, ακόμη δεν είναι τίποτα οριστικά σχετικά με τη συμμετοχή της στο Αυτή η νύχτα μένει. Αν και η τελική απάντησή της δεν πρόκειται να αργήσει. Ίσως, πάντως, δεν ήταν τυχαίο που ανήμερα στη γιορτή της ανέβηκε το βίντεο από την Πάρο. Όπου τραγουδούσε καθισμένη στα σοκάκια του νησιού το Αυτή η νύχτα μένει. Μήπως ήθελε να μας πει κάτι, εκτός από το να διαφημίσει τη δουλειά του συντρόφου της;