Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση από σκηνής και το φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Μαΐου 2022 15:15

Ένα ακόμη τρυφερό περιστατικό ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη ήρθε να επιβεβαιώσει ότι είναι full in love και ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Δεν έχουν λόγο, άλλωστε.

Όπως είναι γνωστό, η Βανδή το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε σχήμα με τον Λευτέρη Πανταζή και όπως είναι λογικό, σημειώνουν επιτυχία.

Η ερμηνεύτρια μεταβαίνει κάθε εβδομάδα στη συμπρωτεύουσα αλλά όχι μόνη της. Ο Μπισμπίκης πηγαίνει πάντα μαζί της και τη συνοδεύει στο ταξίδι όπως και σε όλες τις δραστηριότητές της στην πόλη.

Παράλληλα, ο τελευταίος δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την αγαπημένη του, την ώρα που εκείνη βρίσκεται στη σκηνή.

Την τελευταία φορά, η Βανδή θέλησε να του κάνει μία αφιέρωση. Πριν αρχίσει να ερμηνεύει το τραγούδι «Δεν υπάρχει γυρισμός», πλησίασε τον Μπισμπίκη, ο οποίος καθόταν στο πρώτο τραπέζι κάτω από την σκηνή. Εν συνεχεία, έσκυψε και είπε το κομμάτι, κοιτώντας τον διαρκώς στα μάτια!

Εκείνος, από την πλευρά του, αντέδρασε σε αυτήν την όμορφη κίνηση της τραγουδίστριας. Της κράτησε το χέρι και όταν έφτασε το τέλος του τραγουδιού, αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Μάλιστα, η Βανδή επιστρατεύοντας το χιούμορ της, γύρισε προς το κοινό που είδε όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους και είπε: «Μου επιτρέπετε, έτσι; Είναι η αγάπη μου εδώ».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μόλις λίγα 24ωρα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Και σε μία επίσης τρυφερή σκηνή. Συγκεκριμένα, αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν καυτά φιλιά στη μέση της πόλης αδιαφορώντας για τα βλέμματα που έπεφταν πάνω τους.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του χωρίς να δίνει σημασία για το τι θα ειπωθεί από τους γύρω τους ή από τα ΜΜΕ. Οι δυο τους είναι αχώριστοι καθώς θεωρούν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό.