Δέσποινα Βανδή: Μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Ηρώδειο

Συντάκτης: Newsroom

19 Σεπτεμβρίου 2022 22:49

Άλλη μια φορά που η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης τραβηξαν πάνω τους τα φλας και τα βλέματα. Το ζευγάρι βρέθηκε στο  Ηρώδειο, όπου απαθανατίστηκαν μαζί ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση «Πέρσες» ενώ αμέσως μετά το τέλος πόζαρε με τους πρωταγωνιστές αλλά και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά. Χαλαροί και χαμογελαστοί απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κι έλαμπαν από ευτυχία.

Η Δέσποινα Βανδή για μια ακόμη μαγνήτισε τα βλέμματα με την απίθανη εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μάξι αέρινο φόρεμα σε καταπράσινη απόχρωση, το οποίο και συνδυάσε με φλατ πέδιλα ενώ το μακιγιάζ της ήταν natural.

«Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή.
Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα», έχει πει ο ηθοποιός για την σύντροφό του.

 

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έξαλλοι στο Ηρώδειο!

Nέα δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου, η Δέσποινα Βανδήκαι ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι παρακολούθησαν τους «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.
Ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο έστησαν δημοσιογράφοι και παπαράτσι προκειμένου να απαθανατίσουν και να αλιεύσουν μερικές δηλώσεις και φωτογραφίες από την έξοδο των Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη στο Ηρώδειο.

Όπως αναφέρει το You, αρχικά δεν ήταν εύκολη η προσέγγισή τους, καθώς το ζευγάρι, γνωρίζοντας την ύπαρξη των φωτογράφων και ρεπόρτερ, μπήκε από την πίσω πόρτα, ενώ τους περίμεναν από την μπροστινή.

Στο τέλος, όμως, της παράστασης είχαν οργανωθεί καλύτερα, μοιράστηκαν και στην είσοδο και στην έξοδο και έκαναν στενό… μαρκάρισμα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, που απαντούσαν κοφτά και βιαστικά για να τους αποφύγουν.