Δέσποινα Βανδή: ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πλέον «μέσα» στην οικογένεια

16 Φεβρουαρίου 2022 22:57

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Κύπρο για χάρη της Δέσποινας Βανδή

Πώς η Βανδή «έδεσε» την κόρη με τον Μπισμπίκη – Η σχέση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτό φαίνεται. Πλέον ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι «μέσα» στην οικογένεια της Δέσποινας Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πλέον «μέσα» στην οικογένεια.

Φαίνεται πως τα πράγματα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και η σχέση «δένει» όλο και περισσότερο.

Πριν από λίγες μέρες, η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 18 της χρόνια. Χαρούμενη και ευτυχισμένη στην πολύ σημαντική αυτή μέρα της ζωής της, η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε το πάρτι της από το οποίο ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

Κι εκεί έγινε η μεγάλη έκπληξη, αφού η ίδια αποκάλυψε, μέσα από τις φωτογραφίες της, ότι καλεσμένος στο πάρτι ήταν και ο νέος σύντροφος της μητέρας της, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Μελίνα ποζάρει χαμογελαστή κι ευτυχισμένη στο φωτογραφικό φακό και αγκαλιάζει τρυφερά τον ηθοποιό. Το όμορφο στιγμιότυπο συνόδεψε με τρεις καρδούλες ενώ είχε ταγκάρει και το όνομά του. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε στα stories του και ο ηθοποιός.

Στο Instagram ανέβασε τις ευχές της και η μαμά Δέσποινα. Η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα πολύ συγκινητικά λόγια για την κόρη της.

Η μεγάλη απόφαση της Δέσποινας

Όπως λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Δέσποινας Βανδή, η τραγουδίστρια προβληματίστηκε πολύ και πολύ έντονα για το αν θα έπρεπε να κάνει αυτό οτ μεγάλο βήμα, να γνωρίσει δηλαδή το σύντροφό της στα παιδιά της.

Τελικά ήταν η συμπεροφορά εκείνου που την έπεισε, καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας απλός και καθόλου πιεστικός άνθρωπος, που μέχρι στιγμής έχει φερθεί κάτι παραπάνω από άψογα στην τραγουδίστρια.

Έτσι και με δεδομένο ότι τα παιδιά της είναι πλέον μεγάλα και μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα την ανάγκη της μητέρας τους να προχωρήσει στη ζωή της μετά το διαχύγιο από τον πατέρα τους, πήρε την απόφαση και η εξέλιξη τη δικαίωσε απόλυτα.

Κάποιοι βέβαια λένε ότι η εξέλιξη αυτή δείχνει και κάτι άλλο: Την πρόθεση τόσο της Δέσποινας Βανδή όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη να επισημοποιήσουν σύντομα τη σχέση τους, καθώς αυτή ήταν μια προϋπόθεση προκειμένου να γίνει αυτή η γνωριμία του ηθοποιού με τα παιδιά της τραγουδίστριας.

Κι αυτό απομένει να φανεί αν ισχύει στο άμεσο μέλλον.

Η αντίδραση του Ντέμη Νικολαΐδη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, που φυσικά γνωρίζει για τη νέα σχέση της πρώην γυναίκας του, δεν αντέδρασε καθόλου στο γεγονός ότι ο ηθοποιός ήταν παρών στα γενέθλια της κόρης του.

Πηγές αναφέρουν ότι έχει κι εκείνος απόλυτη κατανόηση, αν και ο ίδιος ακόμη δεν έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το διαζύγιο.

Πάντως, έστειλε τις δικές του ευχές στην κόρη του, με το δικό του τρόπο:

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που συμμετέχει σε εκπομπή συνδρομητικού καναλιού μίλησε για το δικό του Super Girl και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψε τη συγκίνησή του. «Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο

Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται. Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…». Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Πριν από μερικές μέρες ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μιλήσει ξανά για τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τη ζωή του αλλά και τα δύο του παιδιά. Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, είπε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου.

Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν. Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν. Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου. Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος στην εκπομπή «Game Night» στον «Sport 24».

Πηγές αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση τόσο της Δέσποινας Βανδή όσο και του Βασίλη Μπισμπίκη να επισημοποιήσουν σύντομα τη σχέση τους

Περιοδικό Ciao