Δέσποινα Βανδή: Οι τρεις καλά αμειβόμενες Φιλιππινέζες και τα… καμένα φιλετάκια!

18 Μαΐου 2022 13:30

Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις οικιακές βοηθούς είχαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης κατά το διάστημα στο οποίο ζούσαν μαζί. Όλες προέρχονταν από τις Φιλιππίνες.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι άνθρωποι με πολλές επαγγελματικές (και όχι μόνο) δραστηριότητες. Το πρόγραμμά τους ήταν βαρύ και ως εκ τούτου χρειάζονταν βοήθεια στο σπίτι και βέβαια και με τα παιδιά. Όπως, είναι φυσικό, αναζήτησαν έναν άνθρωπο για την καθαριότητα, μία οικονόμο και μαγείρισσα καθώς και μία μπέιμπι σίτερ για την κόρη τους, Μελίνα. Απευθύνθηκαν στον Παναγιώτη Άνταμς και ζήτησαν να τους συστήσει τις πλέον κατάλληλες.

Εκείνος έκανε τις προτάσεις του στο ζευγάρι και οι τελευταίοι αφού συζήτησαν με όλες τις υποψήφιες, προχώρησαν σε προσλήψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκαν γενναιόδωροι καθώς ο μισθός των τριών γυναικών έφτανε τα χίλια ευρώ. Οι αποδοχές τους χαρακτηρίζονται από τις πιο υψηλές αν και λέγεται ότι η οικιακή βοηθός της Ελένης Μενεγάκη έπαιρνε ακόμη περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Βανδή, η οικονόμος Ινόκα ήταν εκείνη στην οποία η τραγουδίστρια έδειχνε αδυναμία. Η γυναίκα από τις Φιλιππίνες προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες. Ανάμεσα στα καθήκοντά της ήταν και το μαγείρεμα. Μάλιστα, πριν από κάθε δείπνο της καλλιτέχνιδας με φίλους, τηλεφωνούσε τους καλεσμένους της μία ημέρα πριν και τους ρωτούσε τι θα ήθελαν να φάνε.

Υπήρξαν, πάντως, και απρόοπτες καταστάσεις. Ήταν τότε που η Βανδή ήθελε να κάνει το τραπέζι στον Φοίβο και σε άλλους συνεργάτες της. Το μενού προέβλεπε φιλετάκια φλαμπέ με σοβινιόν και όλοι περίμεναν να απολαύσουν τη μαγειρική της Ινόκα. Ωστόσο, εκείνη απορροφήθηκε από τη δουλειά και ξέχασε το φαγητό στη φωτιά! Τα φιλετάκια κάηκαν και τελικά ο Φοίβος και οι υπόλοιποι… βολεύτηκαν με ομελέτα και πατάτες!

Ωστόσο, η Βανδή δεν θύμωσε. Άλλωστε, αγαπούσε πολύ την Ινόκα και δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο απλώς για μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί στον καθένα…