Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει σχεδόν άβαφη ένα τσακ πριν τα 50 (φωτογραφία)

19 Μαρτίου 2019 18:53

Λίγο μολυβάκι στα μάτια έχει βάλει, λίγο τα φρυδάκια τα ‘χει τονίσει. Επίσης, ένα διάφανο κραγιόν κοσμεί τα χειλάκια της. Ίσως και μια ανεπαίσθητη δόση μέικαπ. Κατά τα άλλα, όμως, η Δέσποινα Βανδή είναι άβαφη. Και τα παραπάνω που γράφουμε στην ουσία δεν αποτελούν μακιγιάζ.

Η γυναίκα είναι ακομπλεξάριστη, εξ ου και στα 50 στις 22 Ιουλίου (να ‘ναι καλά, να τα γιορτάσει τα γενέθλια με τους αγαπημένους της) δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκτίθεται στον φακό. Στον “φακό είμαστε όλοι γυμνοί” , πρέσβευε η θρυλική σχεδιάστρια μόδας Sonia Rykiel, αλλά το Δεσποινάκι μια χαρά τα πάει με τον χρόνο. Οπότε, γιατί όχι!

 TIP

Η εκπομπή της στο Open, όπως και του Πέτρου Κωστόπουλου και όλων, τελικά, πέραν καταρχάς αυτής του Νίκου Μουτσινά και δεύτερον, της Ελεονώρας Μελέτη, “πάτωσε’.  Το “My Greece’ έκανε μέσο όρο 5,2% στο σύνολο και 5,5% στο νεανικό κοινό. Σίγουρα στο Open δεν είχαν αυτά τα νούμερα στο μυαλό τους όταν σχεδίαζαν την εκπομπή…

Αν συνεχιστεί το…χαμηλό βαρομετρικό της τηλεθέασης, στο κανάλι της Παιανίας θα σκεφτούν σοβαρά αν θα συνεχιστεί .

Οι λόγοι της χαμηλής τηλεθέασης

Η αλήθεια είναι ότι τεχνικά πρόκειται για κάτι άρτιο. Τα όμορφα πλάνα συνίστανται στο δυνατό κομμάτι της και αυτό το πιστώνεται η τραγουδίστρια–παρουσιάστρια και ο κουμπάρος της, Κώστας Καπετανίδης που έχει τα “ηνία” της σκηνοθεσίας.

Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς οι πληροφορίες του wikipedia και οι συνταγές από το Internet δεν μπορούν να κρατήσουν το τηλεθεατές. Χρειάζεται αυτή η “σπίθα”, ίσως ένα ψήγμα χιούμορ παραπάνω για να μείνουν. Άλλωστε, το έχουμε ξαναγράψει, ο τηλεθεατής μένει πρώτα απ’ όλα πιστός σε κανάλι. Όχι σε πρόσωπο. Και όποιος πρεσβεύει το αντίθετο, 9/10 διαψεύδεται επί του πρακτέου.

Η Δέσποινα, πάντως, πολυπράγμων -αποδεδειγμένα- γαρ, τα έχει βάλει όλα κάτω και τα σκέφτεται με λεπτομέρειες. Για να δούμε τι θα προκύψει…

ΝΤΟΝ.Α.