Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έξαλλοι στο Ηρώδειο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Σεπτεμβρίου 2022 09:17

Nέα δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου, η Δέσποινα Βανδήκαι ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι παρακολούθησαν τους «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

Ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο έστησαν δημοσιογράφοι και παπαράτσι προκειμένου να απαθανατίσουν και να αλιεύσουν μερικές δηλώσεις και φωτογραφίες από την έξοδο των Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη στο Ηρώδειο.

Όπως αναφέρει το You, αρχικά δεν ήταν εύκολη η προσέγγισή τους, καθώς το ζευγάρι, γνωρίζοντας την ύπαρξη των φωτογράφων και ρεπόρτερ, μπήκε από την πίσω πόρτα, ενώ τους περίμεναν από την μπροστινή.

Στο τέλος, όμως, της παράστασης είχαν οργανωθεί καλύτερα, μοιράστηκαν και στην είσοδο και στην έξοδο και έκαναν στενό… μαρκάρισμα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, που απαντούσαν κοφτά και βιαστικά για να τους αποφύγουν.

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα ως ηθοποιός; Ένα σενάριο που ακούστηκε πάρα πολύ έντονα στις αρχές του καλοκαιριού, επιστρέφει ξανά τα τελευταία 24ωρα.

Η Βανδή δεν έχει κρύψει ότι είναι μία ανήσυχη καλλιτεχνική φύση. Και δεν θέλει να περιορίζεται αποκλειστικά σε ρόλο ερμηνεύτριας. Μπορεί να βρίσκεται στο top του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά θέλει να δοκιμάζεται και σε άλλους ρόλους, ειδικά στην τηλεόραση. Την είδαμε ως ηθοποιό στους «Δύο Ξένους».

Την απολαύσαμε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε σόου της TV. Την είδαμε και ως παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής στον Alpha.

Πώς θα σας φαινόταν πάλι αν την βλέπαμε ως ηθοποιό έστω και για λίγες στιγμές στη φιλόδοξη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει»;

Το συγκεκριμένο σενάριο έπαιξε ξανά πριν από καιρό, αλλά φαινόταν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Αιτία της συγκεκριμένης φημολογίας, εκτός της ανήσυχης φύσης της Βανδή, ήταν και η συμμετοχή στο σίριαλ που ποντάρει πολλά πάνω του το κανάλι, του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη.

Βέβαια, στις αρχικές επαφές που είχαν γίνει η τραγουδίστρια δεν έδειχνε και τόσο θετική να συμμετάσχει στη σειρά.

Κι ενώ το θέμα έδειχνε τελειωμένο, οι πληροφορίες μιλούν για νέα προσέγγιση από πλευρά καναλιού και παραγωγής. Συγκεκριμένα, το πρέσινγκ είναι έντονο προς τη Βανδή ελπίζοντας σε θετική απάντηση.

Παραγωγή και κανάλι θεωρούν ότι η νέα σειρά της ταιριάζει και θα μπορεί να κάνει γκεστ εμφάνιση. Πολλά γυρίσματα θα γίνουν και σε μπουζούκια αφού πολλοί πρωταγωνιστές έχουν ρόλο τραγουδιστή. Οπότε, εκείνη θα βρίσκεται στο… φυσικό περιβάλλον της.