Δεύτερες σκέψεις κάνουν στον ΣΚΑΪ για τον Σάκη Κατσούλη! Ο προβληματισμός από τα δοκιμαστικά με την Ιωάννα Μαλέσκου

14 Αυγούστου 2021 08:00

Απολαμβάνει τις διακοπές του και κυκλοφορεί παντού μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Άσχετα αν δεν το λένε ανοικτά, είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Ο Σάκης Κατσούλης, εκτός από διακοπές, κοιτά και το τηλεοπτικό μέλλον του.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο ΣΚΑΪ θα τον ήθελε πολύ στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Αλλά τελευταία υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Κι αυτό γιατί τα δοκιμαστικά δεν πήγαν όπως περίμεναν.

Ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται ότι είχε μεγάλη αμηχανία. Παρόλο που το όνομά του είχε ακουστεί αρκετά και ο ίδιος θα ήταν μία ευχάριστη προσθήκη στο πάνελ, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε η παραγωγή.

Τα πρώτα προβλήματα ξεκίνησαν, πριν από τις τελικές ετοιμασίες για την έναρξη του Love it. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα, τα δοκιμαστικά ήταν κάπως αμήχανα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την Κύπρο να «αναστενάξει» με τον σέξι χορό της

Αν και στις συνεντεύξεις υπήρχε εξαιρετική χημεία με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο νικητής του Survivor δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της παραγωγής.

Μπορεί να φταίει το άγχος, αλλά και ο φόβος για το νέο αυτό και μεγάλο ξεκίνημα.

Όπως και να έχει, ο Σάκης Κατσούλης, από εκεί που είχε πάρει το πράσινο φως για το Love It, τώρα είναι άγνωστο αν θα είναι. Γιατί στον σταθμό άρχισαν να το σκέφτονται πολύ.

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο να μη τον δούμε πλάι στην Ιωάννα Μαλέσκου τη νέα σεζόν. Στο ανανεωμένο πάνελ της εκπομπής θα δούμε την Σίσσυ Καλλίνη και την Μάρτζυ Λαζάρου.

Από τα δοκιμαστικά πέρασε με επιτυχία και ο δημοσιογράφος Θάνος Κλωνόπουλος, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Έντονα ακούγεται και το όνομα του Κώστα Μαρτάκη. Τη στήλη των νέων ριάλιτι (Top Chef και Big Brother) θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.