Θλίβεται -λέει- η Ράνια Σβίγγου για τη «διαπλοκή», «προστατεύοντας» συγχρόνως τον Πέτρο Κόκκαλη (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 22 Μαρτίου 2019 13:10

Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε και θα καταλάβετε αμέσως το γιατί… ήταν πράγματι συγκινητική η τρυφερότητα και η θαλπωρή με την οποία η Ράνια Σβίγγου προστάτεψε τον Πέτρο Κόκκαλη. Αυτά, χρεώνοντας τον Σταμάτη Μαλέλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακόμη πιο συγκλονιστικός, σχολιάζει το kourdistoportocali.com, ήταν ο καβγάς Σεραφείμ Κοτρώτσου- Σταμάτη Μαλέλη.

Πρόκειται για μοναδικές στιγμές που μας προσέφερε η κρατική τηλεόραση. Απολαύστε διαλόγους ειδικά όταν ο Μαλέλης θυμίζει στον Κοτρώτσο ότι του είχε προσφέρει δουλειά στο παρελθόν.

«Θλίβομαι όταν βλέπω κόμματα να στέκονται τόσο δίπλα στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Γνωρίζουμε όλοι τι εκπροσωπεί ο καθένας μας» σημείωσε η Ράνια Σβίγκου απαντώντας στον Σταμάτη Μαλέλη.

«Τα δικά μας γραφεία δεν τα χρηματοδοτεί κανένας επιχειρηματίας, όπως αποκαλύφθηκε ότι κάνει ο κ. Μαρινάκης για τη ΝΔ στον Πειραιά. Δε θα μας κάνετε εσείς μαθήματα. Μας ακούει ο ελληνικός λαός και και καταλαβαίνει» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

«Προκαλεί εντύπωση»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι της «προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση πώς η φημολογία μίας υποτιθέμενης προχώρησης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει ξαφνικά τέτοια αναταραχή σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα» και συμπλήρωσε:

«Ξαφνικά ανακαλύψατε την διαπλοκή και ξαφνικά ανακαλύψατε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης βρίσκεται πίσω από τη διαπλοκή στη χώρα μας;». Όπως είπε, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ έχει την ίδια φρασεολογία με το εκδοτικό συγκρότημα συμφερόντων Μαρινάκη που όλες αυτές τις μέρες έχει στοχοποιήσει τον Πέτρο Κόκκαλη….

Mάλιστα, μάλιστα.