Διαρρρήκτες στο σπίτι του Σισέ: “Θύματα” και άλλοι τρεις παίκτες του ΟΣΦΠ

25 Μαρτίου 2019 23:55

Αυτά τα νέα δεν βλέπουν με το “καλημέρα” το φως της δημοσιότητας και πάμε στο θέμα. Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Πάπε Αμπού Σισέ, του δίμετρου Σενεγαλέζου -είναι 1,97 μ., κυριολεκτούμε στην ουσία- πριν το ντέρμπι των αιωνίων με την τραγική διακοπή του αγώνα (που λειτούργησε υπέρ του ΟΣΦΠ). Μάλιστα και εδώ είναι το ενδιαφέρον, θύματα έχουν προϋπάρξει άλλοι τρεις “ερυθρόλευκοι”.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου ο αμυντικός των Πειραιωτών βρισκόταν στο βασικό σχήμα. Και όπως τονίσαμε εξ αρχής, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τα άλλα περιστατικά

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, ακόμη τρεις παίκτες του Ολυμπιακού είδαν τα σπίτια τους να παραβιάζονται στα νότια προάστια, σύμφωνα με τη “Live Sport”. Ο λόγος για τους Ζοσέ Σα, Μπίμπαρς Νάτχο και Ματίας Ναουέλ.

Ο Πορτογάλος πορτιέρο μάλιστα αναγκάστηκε να αλλάξει σπίτι. Κανείς από τους τέσσερις πάντως δεν το έκαναν θέμα, ούτε εμφάνισε κάποιος τάσεις φυγής, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί πέρυσι με τον Οφόε. Εκτός από τον Βέλγο, την περασμένη σεζόν είχαν πέσει θύματα διαρρηκτών και οι Ελαμπντελαουί, Προτό, Εμενίκε, Μάριν, Καρσελά.