Διάσημοι Έλληνες γονείς που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με τα παιδιά τους

Συντάκτης: Newsroom

9 Απριλίου 2024 17:25

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις διασήμων που το καλούπι δεν έσπασε αλλά ο… «σχεδιασμός» του επαναλήφθηκε όταν έκαναν παιδιά. Αυτή είναι μια λίστα με Έλληνες celebrities που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με τα παιδιά τους.

  • Λάμπης Λιβιεράτος – Δανάη Λιβιεράτου

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ απέκτησαν δύο κόρες κατά τη διάρκεια του γάμου τους, τη Νεφέλη και τη Δανάη. Η Δανάη Λιβιεράτου εκτός από το ταλέντο του πατέρα της στο τραγούδι, έχει πάρει και τα περισσότερα χαρακτηριστικά του, καθώς οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ.

  • Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή – Δημήτρης Σχοινάς

Ο 24χρονος Δημήτρης Σχοινάς είναι γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά. Ο νεαρός τραγουδιστής που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, μοιάζει εκπληκτικά τόσο στη μητέρα όσο και στον πατέρα του.

  • Δέσποινα Βανδή – Μελινα Νικολαΐδη 

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ειναι… καρμπόν η μητέρα της. Σε κάθε της εμφάνιση διαπιστώνει κανείς την ομοιότητα με τη διάσημη τραγουδίστρια.

  • Τάκης Παπαματθαίου – Ιάσονας Παπαματθαίου
Ιάσονας Παπαματθαίου-Τάκης Παπαματθαίου
Ιάσονας Παπαματθαίου-Τάκης Παπαματθαίου | (NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσω των ρόλων του στις σειρές «8 Λέξεις» και «Η Γη της Ελιάς». Ο ταλαντούχος ηθοποιός από την πρώτη του εμφάνιση έγινε σαφές ότι μοιάζει πάρα πολύ με τον -επίσης ηθοποιό- πατέρα του, Τάκη Παπαματθαίου.

  • Σάκης Ρουβάς – Αναστασία Ρουβά

«Κλώνος» του Σάκη Ρουβά αποτελεί η μεγάλη του κόρη, Αναστασία, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη. Ο διάσημος τραγουδιστής έχει τέσσερα παιδιά με το μοντέλο. Ίδιος με τον διάσημο μπαμπά του είναι και ο μικρός Αλέξανδρος.

  • Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου

Το κοινό γνώρισε και αγάπησε την Αφροδίτη Λιάντου μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Η ομοιότητα της νεαρής ηθοποιού με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, είναι εντυπωσιακή.