Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας -Τι λένε οι γιατροί

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαρτίου 2024 09:32

Η εκπομπή Happy Day είχε σήμερα 29/3 το πρωί όλα τα νέα για την υγείατου Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος μεταφέρθηκε χθες 28/3 εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα 29/3 αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.

«Η κατάσταση του τραγουδιστή μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη είναι δύσκολη και ενημερωθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Όλα γίνανε πάρα πολύ ξαφνικά. Ανησύχησαν όλοι. Από την πρώτη στιγμή ενημερωθήκαμε για την κρίσιμη κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Η σύζυγός του και η 13χρονη κόρη τους είναι στο πλευρό τους όπως και όλη η παραγωγή του Just the 2 of us. Όλα συνέβησαν στις πρόβες του J2US».

Η ρεπόρτερ της εκπομπής που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο ανέφερε στον αέρα ότι ο τραγουδιστής είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί θα επιδιώξουν στις 14:00 να τον «ξυπνήσουν» και να δουν πώς θα ανταποκριθεί.

Όπως όλα δείχνουν το στεντ έχει πάει καλά και θέλουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί. Οι γιατροί αναμένεται να τον ξυπνήσουν από την καταστολή.