Διαθήκη με εκπλήξεις – Ο γιος του Κυριαζή χαρίζει την κληρονομιά!

Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 2021 14:30
Διαθήκη με εκπλήξεις - Ο γιος του Κυριαζή χαρίζει την κληρονομιά!

Που άφησε και τι ο τραγουδιστής

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι, μέρες μετά, μουδιασμένος από μια ακόμα απώλεια. Αυτή του αθεράπευτα ρομαντικού Χρήστου Κυριαζή.

Ο μεγάλος τραγουδοποιός βλέποντας το μέλλον, είχε μεριμήνσει και είχε δημιουργήσει τις κατάλληλες οικονομικές συνθήκες, για την συνέχεια. Και για την αγαπημένη του σύζυγο αλλά και τον πολυαγαπημένο του γιό.

Ο Χρήστος ποτέ δεν είχε κρύψει την αγάπη του για τους δυο σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής του. Της συζύγου του και του γιού του.

Η τελευταία σύζυγος του Χρήστου Κυριαζή, η Σοφία, στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη.

Εξού και το σημαντικότερο μέρος της κληρονομίας του, οικονομικής και καλλιτεχνικής που την άφησε σε εκείνη.

Η μεγάλη όμως έκπληξη είναι ότι δεν ξέχασε ούτε τον μονάκριβο γιο του Άρη. Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την κληρονομία του την μοίρασε δίκαια.

Και σωστά, στην τελευταία του σύζυγο Σοφία αλλά και στον γιό του Άρη Ξυλά.

Αν και ο τελευταίος αποφάσισε να μην πάρει το επίθετο του αλλά αυτό του εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά, δεύτερο σύζυγο της μητέρας του και ουσιαστικά αυτόν που τον μεγάλωσε.

Ο επιχειρηματίας και τραγουδιστής άφησε τις μικρότητες στην άκρη (που ποτέ εξάλλου δεν τον συγκινούσαν) και πρόσθεσε σαν δικαιούχο και τον γιό του, συγκινώντας ιδιαίτερα και την πρώτη του σύζυγο.

Όπως είναι γνωστό και ο Άρης αλλά και η πρώτη του σύζυγος δεν έχουν καμμία οικονομική ανάγκη.

Όμως για ηθικούς λόγους ο Άρης Ξυλάς είναι και εκείνος δικαιούχος στην περιουσία του που φημολογείται ότι περιέχει ακίνητα στα νότια προάστια.

Αλλά και στην Σαντορίνη όπως και στην πάλαι ποτέ επιχείρηση του με τα έπιπλα που είναι αδρανής τον τελευταίο καιρό αλλά έχει αρκετά περιουσιακά στοιχεία.

Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιός του είναι αποφασισμένος το μερίδιο του να το μεταβιβάσει στην δεύτερη σύζυγο του Κυριαζή.

Advertisement

Με την οποία τα τελευταία χρόνια είχαν τις καλύτερες σχέσεις, δείχοντας και έμπρακτα την εκτίμηση και το σεβασμό που έχει προς το πρόσωπο της.

Η μεγάλη του αδυναμία

Η αδυναμία του Χρήστου Κυριαζή ήταν ο γιος του, Άρης Ξυλάς που είναι ο καρπός του έρωτά του με τη Μαρία Διαμαντή Πατέρα, την πρώτη σύζυγο του τραγουδιστή.

Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του, ο εφοπλιστής Γιάννης Ξυλάς, τον έχει μεγαλώσει και τον αισθάνεται δικό του παιδί και ο Άρης κράτησε το δικό του επίθετο.

Ο ροκάς και ταλαντούχος Άρης καταπιάνεται με πολλά. Μάλιστα το 2014 σκηνοθέτησε το ανατρεπτικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Onirama με τίτλο «Μια βόλτα».

Και ήταν εκείνος που συντόνισε και δημιούργησε τη συνεργασία επί σκηνής του πατέρα του με τον frontman του συγκροτήματος, Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο Χρήστος τότε είχε επιστρέψει στις πίστες μετά από 20 χρόνια δημιουργόντας την ευχάριστη έκλπηξη εκείνης της σεζόν για τη νυχτερινή Αθήνα!

H ανάρτηση της οικογένειας

Η οικογένεια με μια συμβολική κίνηση ζήτησε αντί για στεφάνια να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί στο Make A Wish και ανέρτησε στον λογαριασμού του τραγουδοποιού το εξής:

«Εκ μέρους της οικογένειας του Χρήστου, Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 12 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση ευχών παιδιών 3-18 ετών με απειλητικές ασθένειες.

Ακολουθούν οι λογαριασμοί του Οργανισμού ενώ παρακαλούμε να αναγράφετε στην αιτιολογία τον κωδικό ΧΚ.

Καθώς και το κινητό σας τηλέφωνο με σκοπό την έκδοση και αποστολή απόδειξης και ευχαριστήριας επιστολής. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση στο πένθος μας»

Advertisement