Διαβάστε στο Ciao: Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου Γιατί που χώρισαν μετά από 10 χρόνια

21 Οκτωβρίου 2020 22:40

Η Ιωάννα Μαρτζούκου μίλησε για πρώτη φορά για το αιφνιδιαστικό διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Η γνωριμία, ο γάμος, ο χωρισμός… Η Ιωάννα Μαρτζούκου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο, ένα χωρισμό για τον οποίο ακούγονται πολλά τον τελευταίο καιρό. Η Ιωάννα Μαρτζούκου μίλησε για τον λόγο του χωρισμού τους, εξηγώντας πως η ζωή δεν τα φέρνει όλα όπως τα θέλουμε, δείχνοντας την πικρία της για την εξέλιξη της σχέσης τους.
Είπε συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαρτζούκου: “Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας το οποίο και οι δύο λατρεύουμε. Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας”…

Η γνωριμία, ο γάμος, ο χωρισμός
Η Ιώαννα Μαρτζούκου και ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν μαζί από το 2007. Γνωρίστηκαν όταν η Ιωάννα ανέλαβε να τον κάνει εξώφυλλο μαζί με τον πατέρα του Κώστα Καζάκο, όταν η ίδια ήταν Fashion Director στο περιοδικό Life&Style.
Μετά από παρότρυνση του φίλου του Κωνσταντίνου, Ιωσήφ Μαρινάκη, ένα μήνα μετά πήγε να τον δει και κάπως έτσι ξεκίνησε να γράφεται η δική τους ιστορία.
Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε αγάπη, σε ένα μεγάλο έρωτα, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί τον γιο τους Ιάσονα.
Ο γάμος του ζευγαριού έγινε την 1η Σεπτεμβρίου 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island.
Λίγο καιρό αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Ιάσωνας.
Όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα και αφορμές για να υπάρξουν υποψίες ότι κάτι ανάμεσά τους δεν πάει καλά. Αντίθετα σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι.
Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Αυτή την περίοδο, η Ιωάννα Μαρτζούκου είναι full time μαμά και ασχολείται με το γιο της, Ιάσωνα, ο οποίος είναι 8 ετών. Μάλιστα, οι δυο τους μένουν στο πατρικό σπίτι της Τζένης Καρέζη στα Ιλίσια, ενώ ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας.