Διαβάστε στο ciao : Μήνυση βόμβα  από τον Κρητικό  του Big Brother 

Δημοσιεύθηκε: 11 Οκτωβρίου 2020 10:00
Διαβάστε στο ciao : Μήνυση βόμβα  από τον Κρητικό  του Big Brother 

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης άκουσε πολλά τις τελευταίες εβδομάδες, διάβασε αναρίθμητα εχθρικά σχόλια για εκείνον στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά πως αποτελεί πρόσωπο που προκαλεί αρνητικά συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο. Ωστόσο, ο παίκτης του «Big Βrother», ο οποίος απομακρύνθηκε από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ για το σχόλιο που έκανε περί βιασμού, πλέον περνάει στην αντεπίθεση και δηλώνει αποφασισμένος να καταφύγει στη Δικαιοσύνη ενάντια σε όσους του επιτίθονται ξεπερνώντας τα όρια!
Κάποια πράγματα που έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο διάστημα, τον έχουν ενοχλήσει πολύ. Όπως προκύπτει από πληροφορίες, είναι θέμα ημερών η κατάθεση αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση σε χρήστες λογαριασμών στο Twitter, οι οποίοι δεν εμφανίζουν το πραγματικό τους όνομα. Θεωρείται δεδομένο ότι τα χρήματα που θα ζητήσει από αυτούς ο 30χρονος Κρητικός, θα είναι πολλά.
Παράλληλα, στο «στόχαστρό» του έχουν μπει σάιτ και μπλογκ, τα οποία επίσης καταφέρθηκαν σε βάρος του με τρόπο που εκτιμά ότι προσβάλει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά του.
Ο Αλεξανδρίδης, όπως φαίνεται, δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί άλλη κριτική αν αυτή ξεπερνάει τα όρια.
Μάλιστα, πιστεύει ακράδαντα ότι έχει αδικηθεί όχι μόνο από εκείνους που τον σχολιάζουν δημοσίως αρνητικά αλλά και από την παραγωγή της εκπομπής. Στην τελευταία καταλογίζει ότι έκοψε κάποια λόγια του από την επίμαχη συζήτηση με συνέπεια να παρερμηνευτεί η ουσία των όσων είπε περί βιασμού και να βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα.

Ο «κομμένος πρόλογος»
Μάλιστα, αρχικά έδειχνε διατεθειμένος να καταθέσει αγωγή σε βάρος της παραγωγής, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την ακόλουθη ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Δικαστής ακούει και τις δύο πλευρές λένε! Ο κόσμος έχει το ελεύθερο να πει ό,τι θέλει! Αλλά κι εγώ έχω το ελεύθερο να πω για ό,τι έχει γίνει! Αν ήμουν όλα αυτά που λένε, σίγουρα θα είχα κάποια μήνυση. Εν αντιθέτως, έχω κάνει εγώ για συκοφαντική δυσφήμιση! Εκεί μέσα παίζεις θέατρο, αν είχα πάει φυλακή θα με έβαζαν στο παιχνίδι; Μετά από τόσες έρευνες. Παρακαλώ, σκεφτόμαστε πριν ανοίξουμε το στόμα μας! Σε λίγο καιρό θα τα μάθετε όλα! Ομοφοβικός; χαχα Ή κομμένος πρόλογος! ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ».
Στη συνέχεια απάντησε σε σχόλιο χρήστη και τόνισε: «Δεν ξέρεις ούτε από πού ξημερώνει. Αν νομίζεις ότι ο βιασμός ήταν αυτό που νομίζεις… Είδες όλο το βίντεο; Η αυτό που σου φύτεψαν στο μυαλό; Φυλακή και reality; (…) Όποιος μίλησε και λέει αρλούμπες και απειλές, ακόμα και μεγάλα δημόσια πρόσωπα… Έχουν αγωγές! (…).
Η αλήθεια είναι ότι ο 30χρονος άνδρας είχε αναφέρει στη δήλωσή του αμέσως μετά την αποπομπή του από το ριάλιτι πως το κοινό παρακολούθησε ένα απόσπασμα της συζήτησής του με τους άλλους διαγωνιζόμενους και δεν είδε ολόκληρο το βίντεο.

Γέφυρες από τον ΣΚΑΪ
Πάντως, από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θέλοντας προφανώς να προλάβουν τα χειρότερα για το κανάλι, έριξαν γέφυρες επικοινωνίας στον Αλεξανδρίδη και πλέον διατηρούν επικοινωνία μαζί του ακόμη και σε καθημερινή βάση. Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται ότι σιγά σιγά αποκαθίστανται αφού η στάση του σταθμού απέναντι στον Κρητικό έχει «γλυκάνει»!
Σε βαθμό τέτοιο, μάλιστα, που κυκλοφόρησαν φήμες ακόμη και για ενδεχόμενη επιστροφή του στο «Big Brother». Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό τουλάχιστον στη δεδομένη χρονική στιγμή αν και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα…

Η χυδαία φράση, ο σάλος και η «συγνώμη»
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δημιούργησε σάλο πριν από λίγες εβδομάδες όταν ως παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Big Brother» μιλώντας με άλλους διαγωνιζόμενους και με τις κάμερες ανοιχτές, είπε: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».
Η φράση του, που έφτασε στο κοινό μέσω του live streaming της εκπομπής, προκάλεσε οργή και οδήγησε στην αποπομπή του από το παιχνίδι.
Τα λεγόμενά του πυροδότησαν έκρηξη οργής στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, ενώ ακόμη και η κυβέρνηση όπως και κόμματα εξέδωσαν ανακοινώσεις.
Ο ΣΚΑΪ, ο οποίος βρέθηκε σε δύσκολη θέση, με ανακοίνωσή του προχώρησε στην απομάκρυνση του παίκτη από το «Big Brother» και στην προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού με σκοπό την ενίσχυση των κανόνων και των διαδικασιών που τη διέπουν.
«Στον Όμιλό μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η θέση της γυναίκας σε μία σύγχρονη και ευνομούμενη κοινωνία είναι μακριά και πέρα από σεξιστικά στερεότυπα, προκαταλήψεις και πατριαρχικές αντιλήψεις. Το αποδεικνύουμε άλλωστε έμπρακτα, απασχολώντας πλήθος γυναικών σε θέσεις κλειδιά», κατέληγε η σχετική ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου.

«Ζητώ συγνώμη…»

Μετανιωμένος για τη χυδαία φράση που χρησιμοποίησε, εμφανίστηκε από την πλευρά του, ο Αλεξανδρίδης λίγο μετά την αποπομπή του από το «Big Brother».
Ο 30χρονος Κρητικός είπε μεταξύ άλλων: «Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.
Στα κανάλια έπαιξε ένα κομμένο απόσπασμα μιας ανόητης συζήτησης που είχα με τα παιδιά και όχι όλο το βίντεο. Και ένα απόσπασμα σαν κι αυτό, καλά έκανε και αηδίασε όλη την κοινωνία.
Δεν νιώθω κάτι διαφορετικό και εγώ ο ίδιος, όταν ακούω τα λόγια μου απομονωμένα. Όχι πως αλλάζει όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί, αλλά πρέπει να πω ότι το ‘πακέτο’ για το οποίο μιλούσα δεν είχε να κάνει με τον ανδρισμό μου, αλλά με ένα πακέτο προφυλακτικά για το οποίο κάναμε ανόητη πλάκα με τα παιδιά. Δεν καλυτερεύει αυτό τα λόγια μου, αλλά εξηγώ την ανόητη συζήτηση που κόπηκε».