Διαβάστε στο CIAO: Πόλεμος Πετρετζίκη – Ιωαννίδη για τον Βαρθαλίτη

Δημοσιεύθηκε: 02/07/2020 09:00
Διαβάστε στο CIAO: Πόλεμος Πετρετζίκη - Ιωαννίδη για τον Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef και πλέον φαίνεται ότι είναι αυτός που οι μεγάλοι και φτασμένοι σεφ διεκδικούν με κάθε μέσο και με οποίοδήποτε τίμημα.

Η νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη δεν εξέπληξε πολύ, καθώς ήταν ένα από τα φαβορί. Και βέβαια, εκτός από τον ίδιο και την οικογένειά του, χαροποίησε πάρα πολύ και τον Πάνο ιωαννίδη, καθώς ο νέος MasterChef ήταν στην ομάδα του και κέρδισε υπό τις δικές του οδηγίες και τη δική του καθοδήγηση.

Μετά τη νίκη, όμως, του Βαρθαλίτη, ξεκίνησε ένας άτυπος πόλεμος για το ποιος θα είναι εκείνος με τον οποίο ο ταλαντούχος νεαρός θα συνεχίσει τη μαγειρική του καριέρα. Και βέβαια αυτός που φαντάζει ως αυτονόητος είναι ο μέντοράς του, ο Πάνος Ιωάννίδης.

Όπως λένε πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ιωαννίδης έχει ήδη κάνει την πρόταση στον Βαρθαλίδη, από πριν τη μεγάλη νίκη του δεύτερου: Του έχει προτείνει, έναντι πολύ καλών χρημάτων, να συνεργαστεί αποκλειστικά μαζί του στο εστιατόριό του και ουσιαστικά να γίνει το δεξί του χέρι στην επιχείρηση εστίασης που διατηρεί με μεγάλη επιτυχία. Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Βαρθαλίδης δεν θα το σκεφτόταν δεύτερη φορά και θα έλεγε αμέσως το μεγάλο “ναι”. Πόσες τέτοιες ευκαιρίες θα του παρουσιαστούν εξάλλου, σε μια τόσο δύσκολη εποχή; Να όμως που έρχεται ένα αουτσάιντερ να κάνει την έκπληξη και να κάνει στον Βαρθαλίτη μια αντιπρόταση που επίσης είναι δύσκολο να αρνηθεί… Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη.

 

Είναι πολλά τα λεφτά…

Ο Άκης Πετρετζίκης, που βλέπει τον τελευταίο καιρό το όνομά του και τις μετοχές του στον κόσμο της μαγειρικής και της εστίασης να ανεβαίνουν κατακόρυφα, έκανε, όπως λένε οι ίδιες πηγές, μια άλλη πρόταση στον Βαρθαλίτη, δίνοντάς του ακόμα περισσότερα χρήματα, προκειμένου εκείνος να συνεργαστεί μαζί του στις δικές του επιχειρήσεις. Κάτι που όταν έμαθε ο Πάνος Ιωάννίδης έγινε έξαλλος, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, επειδή τώρα θα πρέπει ή να χάσει τον μαθητή του, ή να αναγκαστεί να του προσφέρει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Μέχρι τώρα, ο Βαρθαλίτης δεν έχει δώσει καμία απάντηση, προφανώς το σκέφτεται. Έκπληξη πάντως προκάλεσε το που επέλεξε να πάει να φάει για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη του νίκη στο Masterchef. Ούτε στο εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη, ούτε σε εκείνο του Άκη Πετρετζίκη…

 

Στου Σωτήρη Κοντιζά…

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση της νίκης του, το γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα και πραγματοποίησε και την πρώτη του έξοδο. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά στον Κεραμεικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νικητής του παιχνιδιού έβγαλε και μια φωτογραφία με τον κριτή του MasterChef και τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ίσως τελικά να έχουμε κι άλλες ανατροπές…

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.