Διαβάστε στο Ciao: Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης : Η νύχτα που καταστράφηκαν

Δημοσιεύθηκε: 28/09/2020 21:30
Διαβάστε στο Ciao: Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης : Η νύχτα που καταστράφηκαν

Είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, συνοδοιπόροι στη ζωή και στο θέατρο, όμως για τη Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη η ζωή δεν φύλαγε μόνο εύκολες στιγμές.

Πρόσφατα η πρωταγωνίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησαν όταν γεννήθηκε ο γιος τους κι “έφυγε” ο μπαμπάς του Τάσου, την ίδια περίοδο, από καρκίνο. Ήταν μια πολύ σκληρή στιγμή γι αυτούς, “γιατί ήταν ένας ακμαίος άνθρωπος κι “έφυγε” πάρα πολύ γρήγορα”, όπως είπε η ίδια.

Η τύχη, όμως δεν είχε ξεμπερδέψει μαζί τους και τους έπαιξε έλλο ένα άσχημο παιχνίδι. Λίγο καιρό αργότερα έχασαν το θέατρο “Άνεσις” και βρέθηκαν εντελώς ξεκρέμαστοι επαγγελματικά, ενώ ακόμα υπάρχουν απόνερα από αυτή την ιστορία. Είχαν πλέον και δύο παιδιά και μια πολύ έντονη διαδικασία στο σπίτι. Επαγγελματικά είχαν κάποια πράγματα στο μυαλό τους, τα οποία ανατράπηκαν. Η ίδια η ηθοποιός, όμως, λέει ότι δεν το έβαλαν κάτω. “Πλέον όλοι μας ζούμε ταραγμένες περιόδους. Αυτή τη φορά με τον κορωνοϊό, αλλά και το θέατρο “Άνεσις”, που ήταν μια σταθερά και τη χάσαμε, αποφάσισα ότι θα πρέπει στη ζωή να οριοθετείς τα πράγματα και να τα βάζεις στη σωστή τους διάσταση. Ήμουν μια γυναίκα που πριν από αυτό πάθαινα πανικό με το παραμικρό κι έβλεπα μαυρίλα γύρω μου, ενώ δεν πρέπει ν’ αντιμετωπίζεις τη ζωή έτσι, δεν βγαίνει. Χρειάζεται ψυχραιμία, δεν μπορεί να πέφτεις στα πατώματα κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι. Κρατάω πάρα πολύ τις σταθερές σε σχέση μ’ αυτό που ήμουν, έχω κάνει μεγάλη αλλαγή στο κομμάτι αυτό”, είπε.

Μια πολύ δεμένη σχέση

Η ίδια παραδέχτηκε ότι την αλλαγή στην κοσμοθεωρία της την οφείλει στο σύζυγό της. Πάρα πολύ, δεν το συζητώ, ο οποίος μου έλεγε συνέχεια, πριν συμβούν άσχημα γεγονότα: “Μη γκρινιάζεις για τα ασήμαντα, γιατί θα έρθουν τα σημαντικά και θα πρέπει να έχεις δυνάμεις γι’ αυτό”. Ίσως επειδή βρέθηκα νωρίς στην τηλεόραση και στο επάγγελμα, σε μια δεκαετία “χρυσής τηλεόρασης” κι έζησα μια περίεργη άνθηση σε νεαρή ηλικία, δεν καταλάβαινα ακριβώς τι σημαίνει να είναι δύσκολα τα πράγματα, θεωρούσα ότι θα είναι για πάντα έτσι. Ο Τάσος, που βγήκε στην επόμενη γενιά, που είχε οικονομική κρίση κι ήταν δύσκολα τα πράγματα, ήταν πιο συνειδητοποιημένος στο κομμάτι αυτό”, παραδέχτηκε.

Φέτος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο σίριαλ «8 Λέξεις», στον ΣΚΑΪ. Έχει σκηνοθετήσει το «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», στο οποίο παίζει ο Τάσος Ιορδανίδης και έκαναν μια μίνι περιοδεία κυρίως στην Αττική, ενώ τον χειμώνα, εκτός από το σίριαλ, θα βρίσκεται και στο θέατρο «Άλφα», του Ληναίου και της Φωτίου, το οποίο πήραν μαζί και θα το «τρέξει» ο Τάσος, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, σ’ ένα καινούργιο ισπανικό άπαιχτο έργο, στο οποίο θα παίξουν μαζί και θα το σκηνοθετήσει ο Νίκος Γραμματικός.

Είναι λαχείο να βρεις το άλλο σου μισό, είναι δύσκολη διαδικασία και διεργασία, είναι τυχερό. Άμα ταιριάζεις πολύ με τον άλλον, γιατί κι οι δύο είμαστε πολύ συντροφικοί άνθρωποι, με τα χρόνια αυτό μόνο βελτιώνεται. Έχει μια βαθιά, τεράστια, ουσιαστική αγάπη και κατανόηση για όλα, είναι ο άνθρωπός μου”, είπε η ίδια.

Όσο για τους ρόλους τους στο σπίτι; “Ο Τάσος δεν είναι μπαμπάς, είναι…μαμά. «Ευτυχώς αγάπη μου, που έχω έναν μπαμπά που είναι μάνα», αυτό του λέω. Ο Τάσος έχει όλα τα ένστικτα της μάνας σε πατέρα, δεν το έχω ξαναδεί αυτό πουθενά. Πεθαίνει για τα παιδιά του, έμπρακτα. Κάθε πρωί ξυπνάει, όσο κουρασμένος κι αν είναι, για να πάει σχολείο τον Δάνο μας, δεν με αφήνε εμένα, γιατί έχει την ανάμνηση του δικού του πατέρα, που τον πήγανε σχολείο όταν ήταν μικρός κι αυτή τη σχέση θέλει να έχει με το παιδί του. Είναι υπερπροστατευτικός, παίζει πολύ μαζί τους, ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά του. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω άντρα έναν τέτοιο πατέρα.”, καταλήγει η πρωταγωνίστρια.

 

 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.