Διαζύγιο «έκτακτης ανάγκης» για τη Μέρι Κέιτ ‘Ολσεν και τον Ολιβιέ Σαρκοζί

Δημοσιεύθηκε: 19/05/2020 12:00
Διαζύγιο «έκτακτης ανάγκης» για τη Μέρι Κέιτ ‘Ολσεν και τον Ολιβιέ Σαρκοζί

Με επεισοδιακό τρόπο βγαίνει το διαζύγιο ανάμεσα στην ηθοποιό Μέρι Κέιτ Όλσεν και τον 50χρονο σύζυγό της, Ολιβιέ Σαρκοζί, αδερφό του πρώην Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.
Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μόδα, προσπάθησε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον Γάλλο τραπεζίτη τον Απρίλιο, αλλά το δικαστήριο είπε πως οι διαδικασίες δεν μπορούν να προχωρήσουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ. Αυτό ανάγκασε την ηθοποιό να υποβάλει αίτηση για «διαζύγιο έκτακτης ανάγκης» καθώς οι δυο τους μένουν ήδη χωριστά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Μέρι Κέιτ Όλσεν «κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 17 Απριλίου». Αλλά της είπαν ότι τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης «δεν δέχονται αιτήσεις διαζυγίου» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (υπάρχουν πάνω από 21.000 θάνατοι από κορωνοϊό στην πολιτεία της Νέας Υόρκης). Μάλιστα, ανέφεραν πως εξετάζονται μόνο οι αιτήσεις έκτακτης ανάγκης. Γι’ αυτό, η Μέρι Κέιτ Όλσεν, η οποία γνώρισε τον Ολιβιέ Σαρκοζί την άνοιξη του 2012 ενώ είναι παντρεμένοι 5 χρόνια, ζήτησε εντολή έκτακτης ανάγκης ώστε να μπορέσει να κάνει την αίτηση διαζυγίου και να εξεταστεί η υπόθεσή της.

Tην πέταξε έξω από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη
Η πολυεκατομμυριούχος ηθοποιός και επιχειρηματίας ζήτησε επίσης να τεθεί σε εφαρμογή το προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Το 2007, το Forbes κατέταξε τη Μέρι Κέιτ και τη δίδυμη αδερφή Άσλεϊ στις 11 πλουσιότερες γυναίκες στον τομέα της ψυχαγωγίας, με συνολική καθαρή αξία 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Μέρι Κέιτ Όλσεν είναι παντρεμένη με τον ετεροθαλή αδερφό του Νικολά Σαρκοζί, Ολιβιέ. Η κατάσταση όμως πλέον είναι περίπλοκη για το πρώην ζευγάρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Ολιβιέ ανάγκασε τη σύζυγό του να φύγει από το διαμέρισμα που μοιράζονταν στη Νέα Υόρκη, τερματίζοντας τη μίσθωση χωρίς να την ειδοποιήσει. Οι δικηγόροι του της είπαν να φύγει μέχρι τις 18 Μαΐου, αλλά δεν είναι αρκετός ο χρόνος ώστε να μαζέψει τα πράγματά της, γι’ αυτό και τους ζήτησε παράταση έως τις 30 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλαβε ποτέ απάντηση. Η ιστοσελίδα πρόσθεσε επίσης, πως η Μέρι Κέιτ Όλσεν βρέθηκε εκτεθειμένη, οπότε υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για να προστατεύσει την περιουσία της.

Ο κρυφός γάμος και η διαφορά ηλικίας που προκάλεσε σάλο
Να σημειωθεί πως το πρώην ζευγάρι δεν έχει παιδιά μαζί. Ο Ολιβιέ έχει ήδη δύο παιδιά σε εφηβική ηλικία, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Σαρλότ Μπερνάρντ. Η τελευταία φορά που το ζευγάρι έκανε μαζί κάποια δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρέθηκαν με τη δίδυμη αδερφή της Άσλεϊ και τον σύντροφό της, τον 30χρονο καλλιτέχνη Μπέις Λουίζ Άισνερ.

Η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο Ολιβιέ Σαρκοζί έχουν κρατήσει την σχέση τους σχετικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015. Η μικρή τελετή πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τη «New York Post». Περίπου 50 καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κοκτέιλ πάρτι στην πίσω αυλή του σπιτιού και στη συνέχεια ακολούθησε ένα δείπνο στο εσωτερικό του σπιτιού. Η σχέση του ζευγαριού λέγεται ότι ξεκίνησε τον Μάιο του 2012 και αρραβωνιάστηκαν στις αρχές του 2014. Παρά το γεγονός ότι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας –17 χρόνια– η Μέρι Κέιτ Όλσεν είχε δηλώσει: «Όλοι έχουν άποψη. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να επικεντρωθώ σε αυτό που είναι μπροστά μου και να συνεχίσω να κάνω σταθερά βήματα, το ένα μετά το άλλο».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT