Διαζύγιο για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έπειτα από 25 χρόνια γάμου

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 15:49

Διαζύγιο για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο έπειτα από 25 χρόνια γάμου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη και πέρασε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε πρώτη φορά ότι πήρε διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου.

«Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει. Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει».

Από τον πολυετή γάμο του απέκτησε τον 29χρονο γιο του Στέλιο: «Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές. Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια. Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Οκ.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο και δεν θα το ξεχάσω»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την τηλεοπτική του καριέρα, την πορεία του αλλά και τη συνεργασία του με τη Ανθή Βούλγαρη

«Κλείνω 35 χρόνια στη δημοσιογραφία, στην αρχή ήταν δύσκολα, μετά πιο εύκολα. Όταν μπαίναμε στη δημοσιογραφία ήμασταν 2-3 χρόνια άμισθοι και αν σε έπαιρναν άμισθο είχες μεγάλη τύχη. Η δημοσιογραφία είναι έρωτας

.Όταν ξεκινούσα τη δημοσιογραφία, δούλευα στα ναυτιλιακά στον Πειραιά. Ήταν καλή δουλειά. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε τροφοδοσίες πλοίων, σε διάφορες δουλειές. Από 16-17 χρονών δούλευα», αποκάλυψε ο ίδιος σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

Η πρώτη φορά που μπήκε το όνομά μου σε άρθρο ήταν σε κάτι ανακοινώσεις και κάτι φαρμακεία. Κάναμε ό,τι συμπληρωματική δουλειά υπήρχε», εξήγησε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου ανέθεσαν να πάω στη Βουλγαρία για έναν γιατρό που θεράπευε τον καρκίνο. Πήγα για 8 ώρες και έγραφα για 3 εβδομάδες. Ήταν μεγάλη επιτυχία αυτό το θέμα, είχε κάνει πάταγο.

Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε», παραδέχτηκε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική. Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε το γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα.

Μην είμαστε και υποκριτές, υπάρχει κάποιος στην τηλεόραση που δεν κοιτάει τα νούμερα;», τόνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στους τηλεοπτικούς καβγάδες πολιτικών σημειώνοντας ότι «Ήταν της μόδας οι πολιτικοί να πλακωθούν για να κάνουν νούμερα σε μια εκπομπή. Έλεγες “καλημέρα” και πλακωνόντουσαν. Δεν μπορούσες να τους διακόψεις γιατί πλακώνονταν “με το καλημέρα” με τον διπλανό τους.

Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά.

Με την Ανθή Βούλγαρη στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όμως, κι εγώ τη φρεσκάδα της που έφερνε αυτό το νεανικό».