Διαζύγιο Jolie- Pitt: Ετοιμάζονται για “πόλεμο”!

2 Οκτωβρίου 2020 13:59

Όπως φαίνεται οι αστέρες του Χόλιγουντ μονοπωλούν φέτος τις δικαστικές αίθουσες, αφού μετά το πολύκροτο διαζύγιο του Johnny Depp με την Amber Heard, σειρά να λύσουν τις διαφορές τους παίρνουν οι Brad Pitt και Angelina Jolie.

Πρόκειται για ένα διαζύγιο που έχει μονοπωλήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια αφού το ζευγάρι δεν διατηρεί καλές σχέσεις κι η κατάσταση αναμένεται να γίνει αρκετά χειρότερη αφού αυτή τη φορά θα «παλέψουν» και για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ο Pitt ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και συνεπώς να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο η Jolie όχι μόνο δεν είναι σύμφωνη αλλά έχει σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Pitt έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η Jillian Armenante, ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια της Jolie στην ταινία Girl, Interrupted το 1999. 

O Pitt έχει καλέσει επίσης στην υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους αλλά και σωματοφύλακες, ενώ η Jolie κρατάει προς το παρόν τα χαρτιά της κλειστά.

H Jolie όπως φαίνεται θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις που είχε με άλλες γυναίκες. Ο Pitt έχει παραδεχτεί ήδη δημόσια ότι μετά τον χωρισμό με τη Jolie παρακολούθησε συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο. Στη συνέντευξη του στους New York Times, ο Pitt είχε μιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής του και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει. «Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό», είχε εξομολογηθεί.

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μήνα, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε θα έχει πολύ ζουμί!