Αποκλειστικό: Διαζύγιο ζητάει η γυναίκα του Νότη!

Δημοσιεύθηκε: 16/01/2020 21:20
Αποκλειστικό: Διαζύγιο ζητάει η γυναίκα του Νότη!

 

Από μία κλωστή -η οποία μάλιστα είναι πάρα πολύ λεπτή- κρέμεται ο γάμος του Νότη Σφακιανάκη! Η γυναίκα του, Κίλι, φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά της και ζητά επισταμένως διαζύγιο, όμως από την πλευρά του ο δημοφιλής καλλιτέχνης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τον χωρισμό και ευελπιστεί ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.
Ο έγγαμος βίος του Σφακιανάκη και της Αγγλίδας Κίλι μόνο ανέφελος δεν χαρακτηρίζεται, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο άσχημη που οι δυο τους μένουν χωριστά από το καλοκαίρι και αφού προηγήθηκε μεγάλος καβγάς. Η σύζυγος του αγαπημένου ερμηνευτή δείχνει να έχει εξαντλήσει όλα τα αποθέματα υπομονής που διέθετε και θεωρεί πως το καλύτερο για την ίδια αλλά και για τον Σφακιανάκη είναι να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς…

Οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στο αδιέξοδο

Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι ανέφεραν ότι τρεις είναι οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν την Κίλι στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο.
Σύμφωνα με εκείνη, ο σύζυγός της έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν επιτρέπει σε κανέναν -ούτε καν στην ίδια- να τον πλησιάσει. Η κρίση έγινε ακόμη πιο έντονη λόγω των ταξιδιών που πραγματοποίησε ο Σφακιανάκης στην Κω και όπως αναφέρει η γυναίκα του, εξαφανιζόταν για ημέρες.
Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η Κίλι χρεώνει στον άντρα της ότι ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά του και το τραγούδι με συνέπεια να μη διαθέτει καθόλου χρόνο για να τον μοιραστεί μαζί της. Όπως υποστηρίζει, το μυαλό του βρίσκεται στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, ενώ τα της οικογένειας έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Όλα τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο ζευγάρι. Κατά την Κίλι, μια γυναίκα που διατηρεί χαμηλό προφίλ, οι δυο τους είναι πλέον σαν ξένοι. Έχουν απομακρυνθεί και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι βαριά. Η ίδια θεωρεί πως πλέον το γυαλί όχι απλώς έχει ραγίσει αλλά έχει σπάσει και έγινε συντρίμμια, άρα δεν μπορεί να κολλήσει. Μοιάζει πεπεισμένη ότι η κατάσταση έχει καταστεί μη αναστρέψιμη.

Έφυγε από το σπίτι

Η φθορά στη σχέση τους δημιούργησε εξαιρετικά αρνητικό κλίμα με συνέπεια το καλοκαίρι να καταγραφεί η πιο σοβαρή σύγκρουση ανάμεσά τους. Αντάλλαξαν βαριά λόγια και μάλιστα ο Σφακιανάκης αποχώρησε από το σπίτι τους. Έκτοτε διαμένει σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση Μαροσούλη.
Ο τραγουδιστής, πάντως, δεν δείχνει διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα. Το ότι έφυγε από το διαμέρισμά τους δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται να συναινέσει στο διαζύγιο. Το έκανε –όπως υποστηρίζει- για να επανέλθει η ηρεμία στη σχέση του με τη γυναίκα του ώστε στη συνέχεια να αρχίσει η… θεραπεία.
Ο δημοφιλής ερμηνευτής, σε αντίθεση με την Κίλι, πιστεύει ακράδαντα πως τα πράγματα ανάμεσά τους μπορούν να αλλάξουν και ο γάμος τους να σωθεί.

Τα είπαν αλλά δεν την έπεισε

Στο πλαίσιο αυτό, της ζήτησε να συναντηθούν και να μιλήσουν σε μία προσπάθεια να αφήσουν πίσω τα προβλήματά τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνη ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι βρέθηκαν κάπου στα νότια προάστια.
Ο Σφακιανάκης φαίνεται να της διεμήνυσε πως είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει ώστε όλα να γίνουν όπως παλιά. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως προσδοκούσε. Η Κίλι μπορεί να τον άκουσε αλλά δεν πείστηκε από όσα της είπε. Κατά συνέπεια, δεν έκανε πίσω. Είναι ανένδοτη και εξακολουθεί να ζητά διαζύγιο.
Με αυτά ως δεδομένα, ο γάμος τους πολύ δύσκολα θα σωθεί. Ο Σφακιανάκης φαίνεται να ποντάρει πλέον στο «δέσιμο» που σίγουρα υπάρχει με τη γυναίκα του. Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν για μία ολόκληρη ζωή. Υπενθυμίζεται ότι έγιναν ζευγάρι το μακρινό 1984 όταν η Αγγλίδα είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα, γνωρίστηκαν στην Κω, όπου εκείνη την εποχή ο γνωστός τραγουδιστής δούλευε ως dj στο νησί του.
Επτά χρόνια αργότερα έκαναν το μεγάλο βήμα και ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε το 1996 όταν απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.
Υπάρχουν, λοιπόν, πέρα από κάθε αμφιβολία πολλά που τους ενώνουν. Το αν αυτά θα παίξουν ρόλο και θα κάνουν στο τέλος την Κίλι να ξανασκεφτεί τα περί διαζυγίου, είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Αποθέωση στον «Βοτανικό»

Πάντως, μπορεί σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα να μην πηγαίνουν καθόλου καλά για τον Σφακιανάκη, σε επαγγελματικό όμως… σκίζει! Η συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη, με τον οποίο εμφανίζονται στον «Βοτανικό», χαρακτηρίζεται ως απόλυτα επιτυχημένη. Οι δυο τους γνωρίζουν την αποθέωση από το κοινό που επισκέπτεται το νυχτερινό κέντρο για να απολαύσει το πρόγραμμά τους.
Μάλιστα, ο Γονίδης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σφακιανάκη και θεωρεί ότι η επιλογή του να εμφανίζεται μαζί του, είναι μια από τις καλύτερες που έχει κάνει στην καριέρα του…