Δίδυμο που θα συζητηθεί στο Μαύρο Ρόδο

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουλίου 2022 10:00

Μαύρο Ρόδο: σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών στο τιμόνι της σειράς

Σε δύο σχετικά άγνωστους στο τηλεοπτικό κοινό ηθοποιούς αποφάσισε να δώσει η παραγωγή τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Μαύρο Ρόδο. Το οποίο θα δούμε τη νέα σεζόν στο Mega.

Όπως αναφέρει το youfly για το Μαύρο Ρόδο, πρόκειται για τον Νίκο Κουκά. Είναι πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός που έχει έρθει από την Αμερική. Και τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου. Η οποία συμμετείχε στη ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση.

Δίπλα τους θα είναι ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Μαρία Καλλιμάνη, η Ελένη Καρακάση, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και άλλοι.

Τον περιμένει η Καινούργιου

O Γρηγόρης Γκουντάρας προέβλεψε και μάλιστα on air ότι το τηλεοπτικό διαζύγιο θα κάνει κακό και στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά. Καταλαβαίνετε γιατί δεν δέχθηκε την πρόταση της Φαίης. Και οδεύει ολοταχώς προς τον Alpha. Εκεί όπου τον περιμένει πάλι η Κατερίνα Καινούργιου με ανοικτές αγκάλες.

Αμφιβολίες αντί για Οικογενειακές ιστορίες

Παρελθόν από τον Alpha οι Οικογενειακές Ιστορίες από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το κανάλι αποφάσισε στο παρά πέντε την ολοκλήρωση του project παρόλο που εδώ και καιρό είχε συζητηθεί η συνέχειά του. Οι Οικογενειακές Ιστορίες δεν θα συνεχίσουν του χρόνου, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Απόφαση που ανακοινώθηκε και στους υπευθύνους λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο.

Στη θέση τους έρχονται οι Αμφιβολίες που θα παρουσιάζουν ιστορίες εγκλημάτων και θα εστιάζουν στην πορεία των κατηγορούμενων μέχρι την τελική τους ετυμηγορία. Όπως αναφέρει η Espresso, στο επίκεντρο του κάθε επεισοδίου θα είναι ένας κατηγορούμενος για παράνομη πράξη. Και η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από το πώς τον αντιμετωπίζει ο περίγυρος στο διάστημα πριν κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αστυνομικοί, δικηγόροι, πρόσωπα που σχετίζονται θα εξηγούν την πορεία της υπόθεσης. Στο τέλος θα αποκαλύπτεται και η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο μιντιάκιας