Διέρρηξαν το σπίτι της Σόφης Πάσχάλη! Σοκ για την πανέμορφη γυμνάστρια

Δημοσιεύθηκε: 6 Νοεμβρίου 2020 10:15
Διέρρηξαν το σπίτι της Σόφης Πάσχάλη! Σοκ για την πανέμορφη γυμνάστρια

Ώρες αγωνίας έζησε η Σόφη Πασχάλη με τους γονείς της. H γυμνάστρια έπεσε θύμα διάρρηξης στο πατρικό της σπίτι στη Γλυφάδα!

Τρομοκρατηθήκαμε από την όλη κατάσταση, από αυτό που έγινε, ευτυχώς οι γονείς μου, δεν ήταν μέσα. Μπορεί να τους είχαν παρακολουθήσει γιατί αυτό συνέβη, λίγα λεπτά αφού βγήκαν έξω από το σπίτι, οι δικοί μου. Τα φώτα ήταν ανοιχτά, να φανταστείτε και αυτοί εισέβαλαν στο σπίτι” λέει στο Tlife η γνωστή γυμνάστρια.

Οι διαρρήκτες σκαρφάλωσαν, ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο που βρίσκεται το πατρικό μου και σπάσανε το τζάμι, μπήκανε μέσα, πήραν κάποια πράγματα, κοσμήματα κυρίως”.

Μέσα στην ατυχία τους, όπως λέει, η γοητευτική γυμνάστρια οι γονείς της ήταν πολύ τυχεροί γιατί η Αστυνομία έφτασε άμεσα και συνέλαβε τους διαρρήκτες.

Η διάρρηξη έγινε στο κέντρο της Γλυφάδας, μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση που επτά, η ώρα, το απόγευμα στο κέντρο της Γλυφάδας με τον κόσμο να βγαίνει να περπατά έξω και τολμά ο διαρρήκτης να κάνει κάτι τέτοιο, φανταστείτε που έχουμε φτάσει. Ευτυχώς αμέσως έγινε η σύλληψη των δραστών. Η Αστυνομία ήταν γρήγορη και αποτελεσματική. Ήταν πραγματικά άμεση η βοήθειά τους”, τόνισε η Σόφη Πασχάλη.