Δικαιώθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος στον Άρειο Πάγο: και επίσημα η Χαρά δεν είναι παιδί του

13 Απριλίου 2021 09:05

Δικαιώθηκε έπειτα από πολύχρονή δικαστική διαμάχη ο Άρχοντας της νύχτας.

Ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και η απόφαση είναι οριστική.

Σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο, ο τραγουδιστής  δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Έπειτα από μια σειρά δικαστικών αποφάσεων, αποδεικνύει σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Πλέον ο δικαστικός αγώνας έληξε με την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες ορίζουν ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.