Ένταση και δάκρυα στη δίκη για την ένοπλη επίθεση σε Πάνο Καλλίτση-Έλενα Χριστοπούλου

Δημοσιεύθηκε: 05/02/2019 17:52
Ένταση και δάκρυα στη δίκη για την ένοπλη επίθεση σε Πάνο Καλλίτση-Έλενα Χριστοπούλου

Ηλεκτρισμένο το κλίμα στο δικαστήριο. Με τις καταθέσεις του Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου, συνεχίστηκε η δίκη για την επίθεση που δέχτηκαν από τρεις ληστές. Με δάκρυα στα μάτια άκουγε την κατάθεση του hair stylist η πρώην σύζυγός του, παρότι δεν έχουν πια και τις καλύτερες των σχέσεων. Το αντίθετο μάλιστα.

«Έκανε τα πάντα για να με προστατεύσει», είπε. Έφυγαν χωριστά και δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Χάος στην αίθουσα όταν ο συνήγορός της έβαλε στο πρόσωπο ψεύτικο πιστόλι για να δηλώσει ο εισαγγελέας: «Πήγαν να ληστέψουν κομμωτή και βρήκαν κομάντο».

Καρέ-καρέ

Καρε – καρέ περιέγραψαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου τα όσα έζησαν τον Ιανουάριο του 2016, όταν τρεις ληστές τους επιτέθηκαν στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Λυκαβηττό. Η αιματηρή επίθεση είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Πάνου Καλλίτση στο στήθος και τα πόδια. Μετά τους λεπτομερείς διαλόγους που παρουσιάστηκαν, η  πρόεδρος του δικαστηρίου είπε:»Από θαύμα σωθήκατε». Αυτόπτης, δε, μάρτυρας, κατέθεσε πως οι κατηγορούμενοι είχαν μαζί τους μονωτικές ταινίες αφήνοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο της ομηρίας.

TIP

Βέβαια, έχουν  και το δικό τους διαζύγιο και όσα τούς χωρίζουν. Συγκεκριμένα τα χρήματα που, όπως ισχυρίζεται, η Έλενα εκείνος πήρε εν αγνοία της απ’ τον κοινό τους λογαριασμό. Θα έχουμε μέλλον με τους δυο τους στα δικαστήρια.  Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 του μήνα.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.