Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθώοι, Παππά και υιός, Σταθοκωστόπουλος και Γεωργαντάς

15 Απριλίου 2019 12:56

Αθώοι! Τελεσίδικη η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη Χριστίνα Παππά και τον γιο της, Δημήτρη, που φέρονταν εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο δικηγόρος της Χριστίνας, Αλέξης Στεφανάκης, που αναφέρθηκε στην οριστική αθώωση της ηθοποιού και του γιου της. Πρόσθεσε, δε, ότι αθώοι κηρύχθηκαν και ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, όπως και ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Να προσθέσουμε εδώ ότι πριν λίγο καιρό είχε αθωωθεί και η Δήμητρα Ματσούκα, που επίσης βρέθηκε στο εδώλιο ως κατηγορούμενη.

Στο διά ταύτα, όμως και στις δηλώσεις του δικηγόρου: «Ως προς τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, έχουμε το τέλος αυτής της περιπέτειας. Έχουμε ομόφωνα αθωωτική απόφαση και κλείνει αυτός ο κύκλος ο οποίος ήταν τόσο βασανιστικός για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχει ολοκληρωθεί η απόφαση για τους λοιπούς κατηγορουμένους. Και δεν αναφέρομαι ως προς τους μετόχους της εταιρείας, όπως είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Και για αυτούς είναι ομόφωνα αθωωτική η απόφαση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος.