Δίκη Λιγνάδη: Άφαντος ο τρίτος μάρτυρας κατηγορίας

12 Μαΐου 2022 10:00

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στα όσα έχει ακούσει από τον Αλέξη Κούγια.

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών η δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Mega ο τρίτος μάρτυρας κατηγορίας είναι εξαφανισμένος και δεν θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου όπως υποστηρίζει ακόμα και ο συνήγορος του δεν μπορεί πλέον να τον εντοπίσει αφού έχει χάσει τα ίχνη του εδώ και ημέρες.

Ο μάρτυρας είχε καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιασμό του όταν ακόμα ήταν ανήλικος ενώ μέχρι στιγμή δεν μπορούν να τον εντοπίσουν ούτε οι δικαστικές αρχές για να προσέλθει και να καταθέσει.

Η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά με τον τέταρτο μάρτυρα κατηγορίας να καταθέτει εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιασμό του το 2015 όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Ο μάρτυρας έχει δηλώσει ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον παρέσυρε στο σπίτι του όπου και τον βίασε.

Η πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ουδέποτε έχουν συμβεί τα γεγονότα που καταγγέλλονται.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις για βιασμό ανηλίκων