Δίκη Λιγνάδη: Η Σμαράγδα Καρύδη ήθελε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 16:16

Δίκη Λιγνάδη: Η Σμαράγδα Καρύδη ήθελε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης

Tα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη η Έλενα Κούρκουλα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, «Super Κατερινα».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον ισχυρισμό της Έλενας Κούρκουλα πως υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί, όπως η Σμαράγδα Καρύδη που θα ήθελαν να βρεθούν στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσουν για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά φοβούνται την κατακραυγή από το Twiter.

«Στην κατάθεσή της η κυρία Κούρκουλα είπε ότι και άλλοι ηθοποιοί όπως είναι η Σμαράγδα Καρύδη θέλουν αλλά φοβούνται να καταθέσουν. Φοβούνται το twitter. Δε μπορώ να πιστέψω ότι αν κάποιος θέλει να καταθέσει φοβάται το twitter. Mπορεί να μην πιστεύουν στην αθωότητά του. Έτσι όπως το είπε η κυρία Κούρκουλα είναι σαν να λέει ότι πιστεύουν στην αθωότητά του αλλά φοβούνται τι θα πει ο κόσμος. Εμένα αν κάποιος είναι φίλος μου και πιστεύω στην αθωότητά του δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δημήτρης Λιγνάδης: Τραυματίστηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της της εκπομπής, του Alpha, «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιγνάδης τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι (15/6) όσο έπαιζε μπάλα με τους συγκρατούμενους τους, με την δημοσιογράφο να περιγράφει καρέ – καρέ το ατύχημά του.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια του έντονου αγώνα ποδοσφαίρου σωριάστηκε στο πάτωμα, άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών.