Δίκη Λιγνάδη: Στο φως email ερωτικού περιεχομένου από τη σύντροφο του σκηνοθέτη

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 13:00

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στα όσα έχει ακούσει από τον Αλέξη Κούγια.

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη με τους μάρτυρες κατηγορίας να καταθέτουν συγκλονιστικές εμπειρίες.

Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε ο δικηγόρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Αλέξης Κούγιας mail με ερωτικό περιεχόμενο που αφορούσαν τη σχέση του Δημήτρη Λιγνάδη και της συντρόφου του.

Η 40χρονη κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης της είχε παραδεχθεί ότι έχει ερωτικές επαφές με ανήλικα αγόρια κάτι το οποίο προσπάθησε να αντικρούσει η υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη με τον Αλέξη Κούγια να φέρνει ως πειστήρια τα ερωτικά mail που έστελνε η συγκεκριμένη γυναίκα στον Δημήτρη Λιγνάδη προσπαθώντας να της καταλογίσουν εμμονή με τον σκηνοθέτη

Μάλιστα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα απόσπασμα από αυτά τα mail που οπως υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας έστελνε η 40χρονη στον Δημήτρη Λιγνάδη

«Να ξέρεις ότι ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό που κάνω… Ελπίζω να ξεπεράσεις τον εγωισμό σου και να με πάρεις. Είμαι τόσο ερωτευμένη δεν σκέφτομαι τίποτα. Μόνος ένας τρελός κάνει αυτό που κάνω εγώ. Ξεπερνάω μια απλή θαυμάστρια που τρέχει απλά σαν την τρελή, χρησιμοποιώ διάφορους τρόπους για να μου δώσεις σημασία. Θέλω να σε παντρευτώ, να ξυπνάμε το πρωί και να τρώμε ψωμί και μαρμελάδα. Σε αγαπώ, το καταλαβαίνεις;. Είμαι τρελή για σένα, έρχομαι τώρα σπίτι στην πυλωτή να κατεβάσουμε τα βρακιά μας και να γ…».