Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Καταπέλτης ο Σπύρος Μπιμπίλας «Τσιλιμπούρδιζε, τα πάντα γινόταν εν γνώσει της Ελπίδας Νίνου»

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 11:33

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Πέτρος Φιλιππίδης για τρία κακουργήματα.

Σειρά είχε να καταθέσει ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τα όσα γνωρίζει σχετικά με τον φίλο του και ηθοποιό για την προσωπική του ζωή την σύζυγό του αλλά και τα τσιλιμπουρδισματα θέματα όπως είπε χαρακτηριστικά του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθαρίσει ενώπιον του δικαστηρίου πως όλα όσα έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν αφορά τις εξωσυζυγικές του σχέσεις ήτανε όλα σε γνώση της συζύγου του Ελπίδα Νίνου η οποία γνώριζε την κάθε κίνησή του και όλες σχεδόν τις παράλληλες σχέσεις που είχε ο πρωταγωνιστής.

Ήταν χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών λέγοντας πως η γυναίκα του Πέτρο Φιλιππίδη γνωρίζει όλα τα τσιλιμπουρδισματα του συζύγου της και δεν έκανε τίποτα για αυτό.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση η φιλία ετών που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται Και υπογράμμισε πώς θα πει όλη την αλήθεια που γνωρίζει χωρίς να κοιτάξει φιλίες και συνεργασίες.

Φυσικά στο στόχαστρο της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη έχει δύο Σπύρος Μπιμπίλας αφού στις πρώτες ημέρες της δίκης ο γιος του γνωστού πρωταγωνιστή καταφέρθηκε εναντίον του Σπύρου Μπιμπίλα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς