Δίκη Βιτριόλι: «Ήταν μια ψυχρή γυναίκα που το μόνο μέλημά της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη» – «Κόλαφος» ο Απόστολος Λύτρας για την κατηγορούμενη

30 Σεπτεμβρίου 2021 15:08

Δίκη Βιτριόλι: «Ήταν μια ψυχρή γυναίκα που το μόνο μέλημά της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη» - «Κόλαφος» ο Απόστολος Λύτρας για την κατηγορούμενη

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την σημερινή (30/9) δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου παραχώρησε λίγο νωρίτερα ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κατηγορούμενη, κάνοντας λόγο για μια πολύ ψυχρή γυναίκα.

«Η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. Ότι οι γιατροί ήταν τρομοκρατημένοι ότι δεν θα ζούσε και ένιωσε τον τρόμο των γιατρών.

Προσπάθησε να εξιστορήσει τα πάντα. Είπε ότι εξ επαφής η κατηγορουμένη της έριξε πάνω από ένα λίτρο καυστικό υγρό. Ότι οι πόνοι που ένιωθε ήταν αφόρητοι.

Κανένας από το περιβάλλον της κατηγορουμένης δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να ενδιαφερθεί για την υγεία της.

Αν μου επιτρέπετε, το λέω μετά λόγου γνώσεως, ήταν μία ψυχρή γυναίκα που το μόνο μέλημά της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη.

Αυτό μου έκανε εντύπωση. Όλη την ώρα κοίταζε στην άλλη πλευρά.

Έκανα την ερώτηση στην Ιωάννα αν η κατηγορουμένη της ζήτησε συγγνώμη έστω και σήμερα. Η Ιωάννα γύρισε προς την κατηγορούμενη.

Είπε ότι τίποτα δεν έχει πει και εκείνη την ώρα έγινε ένα επεισόδιο με τον αδελφό και τη μητέρα της. Ήταν φυσιολογικό.

Έδειξε αδιαφορία και αυτό ήταν κάτι που τους εξόργισε. Η κατηγορούμενη δεν πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει κάνει.

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με έναν τρόπο που μου κάνει εντύπωση, ένας άνθρωπος που βρίσκεται στη φυλακή να εμφανιστεί με τον τρόπο που όλοι είδατε.

Η Ιωάννα τη ρώτησε “γιατί δεν με κοιτάς;” αλλά δεν πήρε απάντηση. Η Ιωάννα έδωσε την κατάθεσή της λέγοντας ότι για πάρα πολλά χρόνια θα κάνει επεμβάσεις και ότι όταν κάτι καίγεται δεν μπορεί να επανέλθει.

Θα συνεχίσει να έρχεται στο δικαστήριο. Αντλεί την αγάπη από όλον τον κόσμο και όλους εσάς».