Δικηγόρος Μηλιάρη, Νιάρρου και Τζωρτζάκη: «Δεν θα προχωρήσουν νομικά»

Δημοσιεύθηκε: 1 Φεβρουαρίου 2021 14:00
Δικηγόρος Μηλιάρη, Νιάρρου και Τζωρτζάκη: «Δεν θα προχωρήσουν νομικά»

Σαν «βόμβα» έσκασαν οι καταγγελίες των τριών ηθοποιών κατά γνωστού σκηνοθέτη, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Θέση για τα όσα έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Ερρίκος Μηλιάρης, Χάρης Τζωρτζάκης και Γιάννης Νιάρρος πήρε ο δικηγόρος τους, Δημοσθένης Πέππας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι πελάτες του δεν θα προχωρήσουν νομικά, παρά θα μείνουν μόνο στην κατάθεση ψυχής που έκαναν αυθορμήτως.

«Οι ηθοποιοί από μόνοι τους έκαναν κάποιες αναρτήσεις και κάποιες δηλώσεις με σκοπό να εκφράσουν όλη την κοινωνία, ότι κι εκείνοι στα πρώτα τους βήματα πριν από 10 χρόνια έχουν υποστεί κάτι το οποίο τους προσέβαλε. Αυτό το έκαναν αυθορμήτως, μετά με κάλεσαν. Πρόκειται για το ίδιο έργο», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος στο «Πρωινό» και συνέχισε αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σκηνοθέτης, όσον αφορά στο γυμνό:

«Μιλάμε για τέχνη που μπορεί να ακούσουμε την άποψη του κάθε σκηνοθέτη, κινηματογραφιστή, όμως τα παιδιά αφού τους ζητήθηκε κάτι τέτοιο, μετά, έψαξαν αν υπάρχει γυμνό και από μόνοι τους κατάλαβαν ότι ζήτησε κάτι παραπάνω από το σενάριο».

«Αυτό που μάθαμε εμείς είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να γδυθούν», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τα παιδιά αυτά έχουν ενοχληθεί με όλα αυτά που γίνονται και ήθελαν να καταθέσουν μια δική τους μαρτυρία. Δεν θα προχωρήσουν νομικά, θα παραμείνουν στο επίπεδο που αυθορμήτως από την ψυχή τους έβγαλαν και κατάθεσαν».