Δήλωση σοκ του Ντένις Ρόντμαν για την ντίβα της ποπ: «Η Μαντόνα μου πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να κάνουμε παιδί»

Δημοσιεύθηκε: 21 Σεπτεμβρίου 2019 16:02
Δήλωση σοκ του Ντένις Ρόντμαν για την ντίβα της ποπ: «Η Μαντόνα μου πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να κάνουμε παιδί»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «The Breakfast Club» ο μπασκετμπολίστας Ντένις Ρόντμαν μίλησε ανοιχτά για τη σχέση που είχε με την Μαντόντα το 1993.
Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν παιδί.
«Μου είπε στο τηλέφωνο: «Ντένις ξέρεις έχω ωορρηξία» και της είπα: «Τι είναι αυτό;». Ξέρεις ήθελε να…», ισχυρίστηκε ο 58χρονος.
Επίσης ισχυρίστηκε ότι η γνωστή τραγουδίστρια έστειλε ιδιωτικό τζετ στο Λας Βέγκας, όπου βρισκόταν ο ίδιος, για να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί και στη συνέχεια τον επέστρεψε πίσω στο Βέγκας.
«Μου είπε ότι, αν έμενε έγκυος, θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί», δήλωσε ο μπασκετμπολίστας.
Ο πρώην καλαθοσφαιριστής υποστήριξε πως ίσως και το παιδί που έκανε η Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν, τη Λούρδη, έγινε με τον ίδιο τρόπο.
Σύμφωνα με το Page Six, ζητήθηκε από εκπρόσωπο της Μαντόνα να σχολιάσει τις δηλώσεις, χωρίς η ίδια ωστόσο να δεχτεί.
Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη: