Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άγνωστοι έσκισαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 10:18

Στόχος δύο άγνωστων ανδρών, οι οποίοι έσκισαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε γνωστή την περιπέτειά της μέσα από δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσω story που «ανέβασε» στο προφίλ της το βράδυ της Παρασκευής τόνισε ότι «δύο παλικαράδες» ευθύνονται για τη ζημιά στο αμάξι της.

Συγκεκριμένα, η Αλεξανδράκη είπε: «Ήμουν κάπου, έκανα live, έδειχνα δηλαδή την τοποθεσία μου. Όπως σας είπα, πούλησα το smart, έχω πάρει καινούργιο αυτοκίνητο.

Κατεβαίνω, παίρνω το αυτοκίνητό μου να επιστρέψω στο σπίτι και μου είχαν σκίσει, είχαν μαχαιρώσει τα λάστιχα.

Σταματάω σε ένα βενζινάδικο γιατί μου έβγαλε ένδειξη και σταματάει ένα smart με δύο παλικαράδες μέσα και μου λένε: ‘Πώς σου φαίνεται τώρα;’.

Γιατί δεν σταματάγατε λίγο περισσότερο; Αν είστε τόσο άνδρες ελάτε να με βρείτε».

Στην ίδια ανάρτηση η Αλεξανδράκη έγραψε: «Δεν με ακουμπάτε ρε. Πειράξτε όσο θέλετε στα κρυφά τις λαμαρίνες, αλλά εμένα δεν μπορείτε σκουπίδια. Είστε σκουπίδια και μόνο αυτό μπορείτε να είστε».

 

Παλαιότερα, η Αλεξανδράκη με αφορμή σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της, αποφάσισε να απαντήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο, φανερά εκνευρισμένο, έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζυγιστεί στο βίντεο, ως απάντηση στα σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι πάσχει από νευρική ανορεξία.

Και απάντησε ως εξής: «Έχω παρατηρήσει από αρκετές γυναίκες να μου λένε ότι είμαι ανορεξική αλλά και από άνδρες. Δεν ξέρω γιατί έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ. Το να κάνεις σωστή διατροφή και γυμναστική αυτό δεν σε κάνει να είσαι ανορεξικός.

Ίσα ίσα σε κάνει να είσαι υγιής. Τα έχουμε μπερδέψει λιγάκι όλα, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα κιλά που είμαι (57 κιλά) δεν είσαι ανορεξικός. Δεν έγραφε 47 κιλά η ζυγαριά.

Οι υγιείς για εσάς τι είναι; Να είσαι 100 κιλά; Τι είναι υγεία για εσάς; Αλήθεια έχουμε μπερδευτεί. Δεν μιλάμε καν για την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά για την εσωτερική μας υγεία. Από πότε άλλαξε το να τρως υγιεινά τα φρούτα, τα λαχανικά σου, από πότε σε καθιστά να είσαι ανορεξικός και άρρωστος; Ώπα κάπου.

Αν με βλέπατε στα 80 κιλά θα μου λέγατε ότι είμαι υγιής; Ρε φίλε ειλικρινά δεν ξέρω τι γιατρό συμβουλεύεστε. Καλημέρα, πάω στο γυμναστήριο. Κάποιοι στερείστε νοημοσύνης. Είπα για εμένα δεν είναι νορμάλ να είμαι 80 κιλά, όπως δεν είναι για μένα να είμαι 47 κιλά».