Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επτασφραγιστο μυστικό ο γάμος και ο γαμπρός

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 17:16

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επτασφραγιστο μυστικό ο γάμος και ο γαμπρός

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήταν καλεσμένη στη εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», στο Open.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θέλησε να δώσει λεπτομέριες για τον γάμο της αλλά ουτέ για τον συντροφό της.

«Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος»

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος», τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», αποκάλυψε.

 

Σχετικά με το My Style Rocks:

«Με τα κορίτσια στο My Style Rocks ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποιό τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν!

Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε “εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφεται το πρόγραμμα μας”. Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερθώ σε παραγωγούς».

«Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω».

Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα», κατέληξε.