Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έρχεται γάμος χωρίς νυφικό και κουμπάρους

13 Μαΐου 2022 11:47

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους για τον επικείμενο γάμο της τον οποίο έχει ακυρώσει ήδη μία φορά.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα στη διοργάνωση του γάμου της και έχει αποφασίσει να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό της.

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο έχουν ξεκινήσει ήδη και εγώ έχω αρχίσει και τις απολαμβάνω όσο μπορώ. Όταν δεν έχεις όμως κουμπάρους, αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα οπότε θα δούμε μάλλον τελευταία στιγμή. Κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Την Ιωάννα Τούνη την έχω παράνυφο, και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και άλλη μια φίλη μου την Ανδριάννα.

Να έχω δυο ξανθιές και μια μελαχρινή. Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί, μπορεί να μπει και η αδερφή του άντρα μου. Μπορεί να φύγει κάποια από τις παράνυφους και να μας παντρέψει. Μπορεί να μας παντρέψει και η Ιωάννα με τον Δημήτρη. Αλήθεια δε ξέρω. Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε και εκεί.

Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια. Η ημερομηνία έχει κλείσει. Ο παππάς έχει κλείσει. Δε θα υπάρχουν κάμερες. Δε θα υπάρχει πολύς κόσμος, δε θα υπάρχουν πολλοί συγγενείς, από τη δική μου πλευρά σχεδόν καθόλου συγγενείς. Είναι μια πάρα πολύ ιερή στιγμή. Δε θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο»