Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πώς κάρφωσε τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα

19 Μαΐου 2022 11:45

Φουντώνουν μέρα με την ημέρα οι φήμες που θέλουν τον Στάθη Σχίζα να είναι ζευγάρι με την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και παρά το γεγονός ότι ούτε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ούτε και ο Στάθης Σχίζας έχουν παραδεχθεί το παραμικρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη για ακόμα μία φορά έκανε το θαύμα της και πρόδωσε με τον τρόπο της την σχέση τους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανεβάζοντας ένα κολάζ από φωτογραφίες με την ίδια την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το τατουάζ του Στάθη Σχίζα να βρίσκεται μαζί δίπλα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Λίγη ώρα μετά η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε με δεύτερο χτύπημα αυτή τη φορά με μία ανάρτηση της που δείχνει τον Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Παρά τις απανωτές αναρτήσεις στο προσωπικό λογαριασμό στο instagram της Δήμητρας Αλεξανδράκη μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο πρωταγωνιστές δεν έχει επιβεβαιώσει ή έχει διαψεύσει την σχέση τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την αλλαγή στην προσωπική της ζωή αλλά και για τους…θαυμαστές της

“Εμένα με κολακεύει όταν με λένε barbie. Την έχω στο μυαλό μου ως κάτι πολύ ωραίο, αψεγάδιαστο.

Νομίζω ότι θέλω να ακούω το όνομά μου, και πολλές φορές η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Λες ότι, από το να περνάω τελείως αδιάφορη, εντάξει ας ακουστεί και κάτι κακό. Άρα, προτιμώ να μπαίνω και να βλέπω ανυπόστατες ειδήσεις για εμένα.

Αυτά είναι πολύ συνηθισμένα γενικά στο προφίλ μου, να βλέπω haters να μου στέλνουν μηνύματα. Έχω ζήσει δυο τρία περίεργα σκηνικά. Υπήρχε ένας τύπος ο οποίος νόμιζε ότι έχουμε σχέση, δεν τον ήξερα καν. Είχα αρχίσει να φοβάμαι γιατί ο άνθρωπος το ζούσε μόνος του και στα άκρα. Μου έστελνε μηνύματα, με έλεγε μωρό του. Όλο αυτό κράτησε μπορεί και δυο χρόνια. Όλο το love story το ζούσε μόνος του. Δεν του απαντούσα, μου έστελνε κατεβατά.

Ήταν λίγο τρομαχτικό, στην αρχή το πήρα λίγο στην πλάκα, στην πορεία μπήκα σε σκέψεις. Σταμάτησε αφότου του έστειλα και εγώ κάποια πράγματα. Στην αρχή λες είναι ένας fan, αλλά όταν βλέπεις ότι το παρακάνει… Δεν μίλησα με κάποιον ειδικό, έβαλα το αγόρι μου να του πει να σταματήσει να με ενοχλεί, δεν ξέρω τι του είπε ακριβώς».