Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πραγματικά ήταν η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου…»

20 Φεβρουαρίου 2020 11:38

Αλεξανδράκη

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το «My Style Rocks», η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάδη στο Youtube για τη «χειρότερη συνεργασία της ζωής της» και τη λαθεμένη εκ των υστέρων απόφαση να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας του STAR.
«Πραγματικά ήταν η χειρότερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια εμπειρία το «My Style Rocks» που δεν ήταν καλή και στεναχωριέμαι που δεν ήταν καλή» σημείωσε χαρακτηριστικά η μελαχρινή καλλονή προσθέτοντας πως «όταν πας να κάνεις ένα πρόγραμμα που στο παρουσιάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, περιμένεις πως θα γίνει με τον τρόπο αυτόν. Όχι να προσπαθούν να σε ξεφτιλίσουν και να σου βγάλουν τον χειρότερο εαυτό που έχεις μέσα σου. Δεν ξέρω εάν έγινε by accident, που λένε, ή εσκεμμένα αλλά τα νεύρα που μου βγήκαν δεν τα έχω νιώσει σε άλλη δουλειά».
«Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να μειώσει την προσωπικότητα σου και να σου βάλει μια ταμπέλα, σώνει και ντε, δεν μπορώ να δεχτώ πως με το ζόρι θα προσπαθεί να βγάλει κάτι που δεν είμαι. Επειδή μίλησα με τον αγαπημένο μου φίλο, σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο και μου είπε κάποια πράγματα, κάποιοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί του, προφανώς ξεσπούσαν πάνω μου εξαιτίας εκείνου. Επειδή φορά τα ρούχα του και το σποτάκι μου το έκανα στο ατελιέ του» πρόσθεσε, επίσης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Σε έντονο ύφος, τέλος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκαθάρισε με νόημα πως «ξέρω τι εισέπραξα»…

https://youtu.be/EFPvmfxACQk