Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Συντάκτης: Newsroom

20 Σεπτεμβρίου 2022 16:33

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, για την περιπέτεια με την υγεία της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να μένει για πολύ, αφού ανακοίνωσε στον γιατρό της πως προτεραιότητα είχε η σκυλίτσα της η οποία θα έμπαινε στο χειρουργείο.

«Είμαι καλά, δεν θέλω να μου αγχώνεστε, εγώ είμαι κατσαρίδα. Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο περίεργες οι τελευταίες ημέρες, δεν ολοκλήρωσα τις εξετάσεις μου, αποφάσισα και είπα στον γιατρό μου να με αφήσει να φύγω γιατί σήμερα ήταν το χειρουργείο που έπρεπε να κάνει η Άιζα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Στη συνέχεια ανέφερε πως η Άιζα στειρώθηκε, ενώ ευχαρίστησε δημοσίως τον γιατρό της.

Όσο για την δική της περιπέτεια που την οδήγησε στο νοσοκομείο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε:

«Ήταν έντονες αυτές οι μέρες, αλλά είμαι κι εγώ άνθρωπος, δεν έχουμε μόνο ευχάριστες και όμορφες στιγμές, υπάρχουν και κάποιες στιγμές οι οποίες είναι δύσκολες. Θα της αντιμετωπίσουμε με ενέργεια, δύναμη, γιατί αν το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις τα καλύτερα που έρχονται».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα βαφτίσει το παιδί της Ιωάννας Τούνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα βαφτίσει το παιδί της Ιωάννας Τούνη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το μοντέλο όταν ερωτήθηκε αν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της πρότειναν να βαφτίσει το παιδί τους εκείνη απάντησε πως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση.

«Εγώ βαφτίζω την Παρασκευή άλλο παιδάκι της φίλης μου της Τερέζας γιατί τελευταία στιγμή εξαφανίστηκε ο νονός και έχω τρομερή σύνδεση.

Με το που το παίρνω αγκαλιά το μωρό κοιμάται. Όταν θέλεις κάποιος να σου βαφτίσει το παιδί το ζητάς. Δεν περιμένεις να στο ζητήσει ο ίδιος. Ο γονιός το ζητάει! Εγώ δεν θα έφερνα κανέναν άνθρωπο σε δύσκολη θέση, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η Στέλλα η Πάσσαρη έχει προτεραιότητα, είναι αδελφές ψυχές, θεωρώ ότι το παιδί θα φωτιστεί καλύτερα αν το βαφτίσει η Στέλλα παρά εγώ. Δεν έχω στεναχωρηθεί που δεν μου έχουν προτείνει, είναι λογικό» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σοκ! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύτηκε κρυφά!

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε Δήμητρα Αλεξανδράκη σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτοντας ότι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μιλούσαν για την προσωπική της ζωή και τα σχέδια του γάμου της influencer έκανε την αποκάλυψη λέγοντας πως ο γάμος έχει συμβεί και δεν τον πήρε χαμπάρι κανένας

Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Δε ξέρω τι από τα δυο είναι καλύτερο να πω για το συγκεκριμένο θέμα» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε, «’Η χώρισα ή παντρεύτηκα. Ένα από τα δυο. Το μονόπετρο το φοράω, άρα;».

«Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παππά και τελειώσαμε. Δε θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου.