Δήμητρα Κωστάκη: Αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας

20 Μαρτίου 2022 13:00

Η Δήμητρα Κωστάκη υπήρξε ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του 90 και αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της μόδας.

Δήμητρα Κωστάκη: αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Δήμητρα Κωστάκη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τα χρυσά χρόνια του μόντελινγκ για την showbiz αλλά και για το γεγονός ότι έρχομαι και σήμερα τι ζητούν συνεντεύξεις.

Δήμητρα Κωστάκη: Αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας

-Σου έκανε εντύπωση όταν σου ζητήσαμε να φωτογραφηθείς και να δώσεις συνέντευξη. Θες να ζεις αποτραβηγμένη από αυτό που λέμε showbiz;

Ποια showbiz; Όχι, δε θέλω να είμαι αποτραβηγμένη. Αλλά γενικά θα έλεγα ότι είμαι ξεχασμένη και μου κάνει εντύπωση όταν με θυμάται κάποιος. Από την άποψη ότι εδώ και χρόνια δε βρίσκομαι στο προσκήνιο.

Δήμητρα Κωστάκη: Αποκάλυψε γιατί εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας

-Παρότι αναγνωρίσιμη και δημοφιλής αποφάσισες στα 26 σου χρόνια να σταματήσεις το μόντελινγκ. Γιατί;

Γιατί δεν με γέμιζε πια. Δε μου έλεγε κάτι. Όταν ένιωσα ότι έκανα όσα ήθελα να κάνω κατάλαβα ότι δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο. Είμαι από άλλη ιστορία σαν χαρακτήρας. Κι επειδή ήθελα να κάνω οικογένεια αποφάσισα να αφιερωθώ σε αυτό. Με συνοπτικές διαδικασίες τα σταμάτησα όλα.

-Σου στοίχισε αυτή η αλλαγή; Είχες συνηθίσει μια ζωή στα φώτα, με ταξίδια, προβολή…

Ήθελα να σταματήσω. Μια δεκαετία μετά κατάλαβα πόσο με βοήθησε αυτή η παύση να ηρεμήσω. Βέβαια, όταν πια μεγάλωσαν τα παιδιά μου, ήθελα να επανέλθω, να κάνω πράγματα, αλλά τότε με είχαν ξεχάσει.

-Είχαν ξεχάσει ένα τόσο εμβληματικό κορίτσι;

H αλήθεια είναι πως έχω περάσει από διάφορες οντισιόν για αρκετά projects, οπότε φαντάζομαι ότι δεν τους κάνω πια, δεν ταιριάζω στην εποχή. Δε ξέρω. Βλέπω συχνά ότι σε προσεγγίζουν για εκπομπές βάσει της εμπειρίας σου και τελικά επιλέγουν ανθρώπους οι οποίοι ούτε εμπειρία έχουν, ούτε ξέρω τι πραγματικά έχουν κάνει. Νιώθω εκτός.

-Αυτό εμπεριέχει και απογοήτευση ή όχι;

Έχει, κυρίως γιατί θεωρώ ότι μπορώ να κάνω κάποια πράγματα με αξία και ουσία. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη.