Δήμητρα Λιάνη: Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της και τη βγάζει από το οικονομικό αδιέξοδο

Συντάκτης: Newsroom

6 Φεβρουαρίου 2023 16:30

Δήμητρα Λιάνη: Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της και τη βγάζει από το οικονομικό αδιέξοδο

Η Δήμητρα Λιάνη έχει περάσει δύσκολα χρόνια, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου ήταν καλεσμένη, η Δήμητρα Λιάνη ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και εάν έχει σύντροφο. Όπως είπε: «Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου…».

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη.

Ο Θοδωρής Αγγελασόπουλος σπούδασε μαγειρική, στο Παρίσι και έχει εργαστεί στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων όλης της Μεσογείου. Έχει παρουσιάζει τη δική του μαγειρική στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο «ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» και στον ραδιοφωνικό σταθμό GALAXY.

Έχει κυκλοφορήσει τις συνταγές του με το βιβλίο – λεύκωμα «Γεύσεις Αστέρων». Σήμερα εργάζεται σε catering, ως υπεύθυνος μονάδων εστίασης και ελέγχου ποιότητας φαγητού κάνοντας επίσης ανάπτυξη μενού και συνταγών.