Δήμητρα Ματσούκα: Εγώ πλησίασα τον Πέτρο, μέχρι τότε δεν μου είχε αρέσει κάποιος τόσο

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2024 13:17

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον Πέτρο Κόκκαλη και τη μέρα που τον είδε για πρώτη φορά. Στο μεταξύ, η ηθοποιός περιέγραψε όσα τη γοητεύουν στον σύζυγό της, ενώ εξήγησε και τον λόγο που τον αποκαλεί «Τζιμ Μόρισον».

Για τη γνωριμία τους που έγινε σε μια οικολογική εκδήλωση στο Πάρκο Τρίτση, η Δήμητρα Ματσούκα είπε στο περιοδικό ΟΚ! ότι: «Τον Νοέμβριο του 2016. Είχα πάει με μια φίλη μου και την 9χρονη κόρη της σε μια εκδήλωση της οργάνωσης Γη, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος ο Πέτρος. Είχαν εκπαιδευτικά προγράμματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα εκεί για σχολεία, συλλογική κουζίνα όπου έτρωγαν, έδειχναν στα παιδιά καλλιέργειες, ντοματάκια, ραπανάκια… και σε έναν πάγκο της λαϊκής που είχαν στήσει με μικροπαραγωγούς τον είδα πρώτη εγώ».

matsouka_kokkalis

 

Σχολιάζοντας στην πορεία, τη θεωρία ότι η γυναίκα είναι εκείνη που επιλέγει σε τέτοιες περιπτώσεις, η ηθοποιός απάντησε: «Εγώ την ακούω σοβαρά αυτή τη θεωρία, απλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα προσεγγίσω κάποιον, γιατί συνήθως με προσέγγιζαν. Με τον Πέτρο δεν συνέβη αυτό. Τον πλησίασα πρώτη εγώ, τα υπόλοιπα ήρθαν όμορφα και αβίαστα. Είχα μάθει να κάνουν την πρώτη κίνηση και όχι να την κάνω εγώ, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά. Δεν είχα ποτέ αισθανθεί ότι θα βρισκόταν ο άνθρωπος που θα είναι όπως ακριβώς επιθυμούσα».

kokkalis_matsoyka

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε ότι φωνάζει τον σύζυγό της «Τζιμ Μόρισον» και εξήγησε: «Στην αρχή η εμφάνισή του, η φωνή του. Τον φωνάζω Τζιμ Μόρισον γιατί του αρέσουν οι Doors και χορεύει πολύ ωραία σαν εκείνον. Γελάει με αυτό, με θεωρεί λίγο τρελή. Πολύ σύντομα εκτίμησα την παιδεία του, την ευφυΐα του, την καλή του καρδιά. Έχει μια σπάνια ικανότητα να βλέπει την ουσία, μια απλότητα που μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνήθειές του με ευχαριστούν, σχεδόν με συγκινούν. Ο τρόπος που έχει επιλέξει να ζει ιδιωτικά, αλλά και αυτό που επιλέγει να δείχνει έξω είναι ενδεικτικά της ποιότητάς του. Δυσφορώ με όλα αυτά τα ξενοδοχεία, τις πισίνες, τα φαγητά, τα ακριβά ρούχα που κοινοποιούν στα social media».