Δήμητρα Ματσούκα: Εξοργίστηκε από ερώτηση δημοσιογράφου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Οκτωβρίου 2022 12:22

Η Δήμητρα Ματσούκα εκνευρίστηκε με ερώτηση που δέχθηκε κατά τη χθεσινή της έξοδο.

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς.

Η Ματσούκα μίλησε στους δημοσιογράφους ωστόσο μία ερώτηση την ενόχλησε. 

Συγκεκριμένα, της ζητήθηκε να σχολιάσει δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με την οποία έχασε την ευκαιρία για καριέρα στο εξωτερικό.

Η πρωταγωνίστρια απάντησε: «Σε παρακαλώ, δεν θα το κάνω αυτό πριν μπω. Δεν θα το κάνω. Τηλεοπτικά δεν θα κάνω πράγματα, συνεχίζω στο θέατρο».

Υπενθυμίζεται πως η Ματσούκα είχε πει στην εκπομπή του ΜΕGA: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη.

Για πολλά χρονιά αρνούμουν δουλειές αλλά είναι πολυτέλεια. Αποφάσισα να λέω ‘ναι’ σε ό,τι καλύτερο.

Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω».

Από εκεί και πέρα, προ εβδομάδων η Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε στο πρωινό του Οpen για τα επαγγελματικά της σχέδια και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι 22 χρόνια στη δουλειά και ποτέ δεν έβγαζα την προσωπική μου ζωή δημόσια. Είναι αυτή η ιδιοσυγκρασία μου.

Είμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση, δεν θα την κρύψω αλλά δεν πηγαίνω σε μέρη που έχει φωτογράφους. Τα κοσμικά δεν μου αρέσουν καθόλου», υπογράμμισε.

Επίσης, είπε πως όσο κι αν φαίνεται παράξενο, οι γυναίκες δεν τη ζηλεύουν αλλά τη θαυμάζουν: «Νομίζω ότι οι γυναίκες είμαστε πιο εξωστρεφείς, πιο επικοινωνιακές.

Όλα αυτά τα χρόνια κυρίως γυναίκες εκφράζουν τον θαυμασμό τους. Είναι σε κάθε περίπτωση πολύ ευχάριστο, είναι γεγονός!», σημείωσε.

Όσο για το ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη, είπε: «Θέλω να κολυμπάει καλά, αν δεν ξέρει καλύτερα να κάνει ηλιοθεραπεία. Να οδηγεί ωραία, να μην είναι αγκαλιά με το τιμόνι και να χορεύει ωραία, αν δεν ξέρει να μην χορεύει καθόλου.

Μου έχει τύχει να μην έχει κάποιος μια από αυτές τις προϋποθέσεις και τον χώρισα κατά κάποιο τρόπο για αυτό, είχε να κάνει με το κολύμπι».