Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Έκανα ψυχοθεραπεία για να αντέξω την επιτυχία των Απαράδεκτων»

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 08:10

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Έκανα ψυχοθεραπεία για να αντέξω την επιτυχία των Απαράδεκτων»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, με ιδιαίτερη αναφορά στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην τηλεόραση και τις σειρές που άφησαν εποχή

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή και στην οικογένεια της, απαντώντας και στο γιατί δεν έχει παντρευτεί. Μίλησε για την τηλεόραση, από την οποία απέχει επί μακρόν. Εκφράζοντας την άποψη της και για την σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης.

Αναφέρθηκε στην επιθεώρηση και σε πολλούς συναδέλφους της, αρκετοί εκ των οποίων, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησαν για εκείνη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1.

Η επιτυχία των Απαράδεκτων την τρόμαξε

«Δεν εισέπραξα φυσιολογικά την επιτυχία. Ταράχτηκα πολύ, γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί. Έμενα στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες και ξαφνικά με την επιτυχία αυτή, με σταματούσε ο κόσμος και μου έλεγε “Γεια σου Δήμητρα”, που δεν είναι απλό. Τα ‘παιξα. Ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία μου και το background». Δήλωσε αρχικά.

Συμπλήρωσε πως «Εγώ πήγα ανάποδα. Δεν καβάλησα το καλάμι. Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική».

«Όχι, οι Απαράδεκτοι δεν μπορούν να επιστρέψουν, είναι άπαξ, είναι μοναδικά», απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου όταν την ρώτησε αν τα έκανε ριμέικ της σειράς.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου συγκινήθηκε όταν προβλήθηκε ένα βίντεο 20 ετών με τον Βλάσση Μπονάτσο να μιλά για εκείνη.

«Σαν τώρα να μας μιλάει! Εγώ δεν… δεν τη θυμόμουν αυτή τη δήωση του Βλάσση, αλλά νομίζω πως τώρα μας μίλησε, δεν πάμε καλά. Δεν υπάρχει χρόνος, έτσι; Είναι εδώ!».